Miljø & Bærekraft

Miljøet er viktig - for alle

Vi i Netthandelsgruppen AS tror på verdien av bærekraft og åpenhet som grunnleggende prinsipper for å drive virksomhet. Vi ønsker å skape en positiv innvirkning på samfunnet rundt oss og bidra til en bærekraftig fremtid.


Bærekraft: Vår vei mot en bedre fremtid
Vi er forpliktet til å minimere vår innvirkning på miljøet og bidra til sosialt ansvarlige praksiser. Gjennom hele verdikjeden vår søker vi etter muligheter til å redusere vårt klimaavtrykk. Vi tar initiativ til å implementere bærekraftige løsninger, som bruk av fornybar energi, avfallshåndtering og resirkulering. Ved å investere i opplæring av våre ansatte, streber vi etter å være en pådriver for en bærekraftig utvikling i bransjen vår.

Åpenhetsloven: Vårt løfte om å være gjennomsiktige
Vi tror på ærlighet og gjennomsiktighet som en forutsetning for å bygge tillit hos våre kunder og leverandører. Vi forplikter oss til å følge åpenhetsloven og gi alle som ønsker  tilgang til relevant informasjon om vår virksomhet. Dette inkluderer åpenhet rundt vår forsyningskjede, produksjonsmetoder, og våre sosiale og miljømessige resultater. Vi inviterer til dialog, tilbakemeldinger og samarbeid for å sikre at vi kontinuerlig forbedrer våre bærekrafts- og åpenhetspraksiser.
Ønsker du å komme i kontakt med oss, eller mer informasjon om hvordan vi jobber med dette, klikk her.


Vår visjon: Sammen for en bærekraftig fremtid
Vi ønsker å være en del av en global bevegelse mot en bærekraftig fremtid. Ved å omfavne prinsippene i åpenhetsloven og sette bærekraft i sentrum av vår virksomhet, tar vi ansvar for vår innvirkning på planeten og samfunnet rundt oss. Vi inviterer deg til å bli med oss på denne reisen og sammen skape en bedre verden for kommende generasjoner.Sammen kan vi gjøre en forskjell!

Over 750 000 kr til Leger Uten Grenser

Vi i tights.no er utrolig stolte av å få bidra til Leger Uten Grenser sitt viktige arbeid ute i verden, og kunne sist uke overekke drøye 750 000 kroner og to paller sko til teamet som hver dag jobber med å gjøre verden til et bedre sted. Men vi hadde ikke klart det uten dere! Sammen med 2XU har vi tatt en av deres bestselgere og laget en spesialutgave til inntekt for Leger uten Grenser. Inntektene er øremerket meslingvaksiner for barn. Over 200.000 barn får nå en litt bedre sjanse i livet takket være de som har bestilt flagg-tightsen på tights.no. Til dere vil vi si; 𝐭𝐮𝐬𝐞𝐧, 𝐭𝐮𝐬𝐞𝐧 𝐭𝐚𝐤𝐤 for at du valgte akkurat dette produktet fra oss. Nå kan du løpe med flagget stolt på låret som et bevis på at du løper for dine egne mål og drømmer – samtidig som du hjelper barn fra hele verden å oppnå sine!