Betingelser

Firmainformasjon

Netthandelsgruppen AS
Adresse: Tights.no/ Netthandelsgruppen AS
Karenslyst allé 11
0278 OSLO
Org.nr. 913 661 001 MVA

Kjøpsbetingelser

1. Leveringstid

Alle bestillinger sendes dagen etter bestilling såfremt det er mulig – normalt vil du ha varene hjemme hos deg i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Bestiller du varer som vi er gått tom for og vi ikke kan skaffe dem i løpet av kort tid, vil du få beskjed pr. telefon eller epost.

2. Frakt og gebyrer

Handler du for over nåværende fraktgrense får du gratis frakt med Postnord* og Instabox.
Beløpet for gratis frakt og rabattkoder må overstige gitt grense, ekskludert pant, gebyrer og frakt.
For å få fri frakt på ordren din må du selv velge mellom ett av de gratis fraktalternativene.
Fri frakt gjelder ikke dersom vekten/størrelsen på bestillingen overgår målene til fraktalternativene som tilbyr fri frakt.
*Gratis frakt gjelder ikke for store/ tunge treningsutstyr. Fraktkostanden på disse er 399kr.

3. Betaling

Vi benytter Vipps og Klarna Checkout som betalingsløsning. Hos Klarna Checkout kan du enten betale med kredittkort (VISA og Mastercard), delbetaling,  eller ved faktura. Du kan lese mer om Klarnas betingelser her:

4. Kundeinfo

Opplysninger du gir oss, vil ikke bli gitt videre, de vil bare være tilgjengelig for personer tilknyttet Netthandelsgruppen AS. Du kan når som helst be om at opplysninger om deg slettes.

5. Kommunikasjon

Siden opprettelsen av en brukerkonto hos oss regnes som et løpende avtaleforhold og en aktiv brukerkonto som et eksisterende kundeforhold, vil vi i samsvar med Markedsføringslovens §15, tredje ledd, markedsføre til, og kommunisere med, aktive brukere av vår tjeneste.

Kommunikasjonen kan blant annet skje til oppgitt telefonnumre, e-postadresser, adresse eller som varsler gjennom app. Vi oppfordrer deg til å lese vår personvernerklæring for mer informasjon.

Som kunde hos oss forplikter du deg til å:

 • Oppgi riktig og komplett brukerinformasjon.
 • Sørge for at brukerinformasjonen er din og/eller at du har rett til å opptre - inkludert inngå bindende avtaler - på vegne av - personen eller enheten du registrerer eller handler for.
 • Oppdatere brukerinformasjonen hvis den forandrer seg. Hvis du gir uriktig informasjon, eller Tights.no mistenker at du har oppgitt uriktig informasjon, forbeholder vi oss retten til å nekte deg tilgang til tjenesten, endre eller slette innhold og/eller kansellere eller holde tilbake bestillinger.
 • Følge norsk lov. Ved mistanke om lovstridig aktivitet forbeholder vi oss retten til å nekte deg tilgang til tjenesten, endre eller slette innhold og/eller kansellere eller holde tilbake bestillinger.

Som registrert bruker er du selv ansvarlig for sikkerheten til din brukerkonto og for din profil. Du er også ansvarlig for alle aktiviteter som skjer i tilknytning til din brukerkonto og du forplikter du deg til å:

 • Ikke dele ditt brukernavn eller passord med andre
 • Melde fra til oss hvis du tror din brukerkonto kan være misbrukt
 • Følge disse vilkårene og godta vår personvernerklæring.

6. Aldersgrense

Er du mindreårig, må avtale godkjennes av foresatte. Bindende kjøpsavtale kan kun inngås med personer over 15 år.
Kredittkjøp kan kun gjennomføres med personer over 18 år.

7. Allmenne regler

Priser og vårt sortiment

Alle priser som er oppgitt  er inklusive merverdiavgift. Ved nettkjøp vises den totale kostnaden inklusivt leveringskostnader, før bestillingen er gjennomført.

Forbehold om feil

Selger tar forbehold mot feil, skrivefeil, tekniske feil, prisendringer og utsolgte varer. Innholdet på nettsiden kan endres av selger uten forvarsel.

Kansellering av ordre

Ved mistanke om videresalg forbeholder selger seg retten til å kansellere ordre. Mistanke kan oppstå ved bestillinger av store kvantum eller flere ordre av samme produkt. Urettmessig videresalg av varer levert av selger  utgjør en krenkelse av produsentens immaterielle rettigheter.

Feiladreserte returer/ feilreturnerte varer

Tights.no/ Netthandelsgruppen AS tar ikke ansvar for feiladresserte/ feilleverte sendingar/returer, samt varer feilaktig sendt til/ lagt ved i retursendingane adressert til Tights.no/ Netthandelsgruppen AS.

8. Forbehold

 • Tights.no forbeholder seg retten til å endre nærværende vilkår, herunder som følge av endringer i lovgivningen, når som helst og uten forvarsel. Eventuelle endringer i brukervilkårene vil bli kunngjort og gjort gjeldende fra tidspunkt som følger av kunngjøringen. Brukeren er selv ansvarlig for å følge de til enhver tid gjeldende brukervilkår.
 • Tights.no og alt innhold som er inkludert i tjenesten gjøres tilgjengelig «som den er» og uten form for garantier eller tilsikrede egenskaper. Vi forbeholder oss retten til, når som helst, etter eget forgodtbefinnende, å stanse og/ eller endre tjenesten eller funksjonalitet, helt eller delvis.
 • Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk eller annen markedsføring. Dersom dette forekommer har kjøper rett til å avstå fra bestillingen.
 • For varer som selges med salgsrabatt eller i forbindelse med en kampanje gjelder nærmere oppgitte salgsbetingelser. Eventuelle salgsbetingelser er oppgitt på produktets detaljside. Salg og kampanjer gjelder til oppgitt sluttdato eller så lenge beholdningen rekker. Vi forbeholder oss retten til å begrense antall salg av en vare eller kombinasjon av tilbud, i forbindelse med kampanje, til samme person innenfor et tidsrom.
 • Tights.no er ikke ansvarlig for innhold som du eller andre brukere eller tredjeparter gjør tilgjengelig eller sender gjennom Tights.no. Du er selv ansvarlig for innholdet i din brukerkonto og på din profil og også for konsekvensene av å poste eller publisere brukerinnhold. Du godtar at vi bare opptrer som en formidler for din og andre brukeres distribusjon og publikasjon av innhold.
 • Tights.no kan inneholde lenker til tredjeparts nettsteder, annonsører, tjenester osv. Tights.no har ikke noe ansvar for innhold, tjenester eller produkter som tilbys eller gjøres tilgjengelig på slike nettsteder.

9. Force majeure

Er Tights.no forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som ekstremt vær, brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valutarestriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Tights.no fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.

10. Tvister og lovvalg

Tvister i anledning betingelsene og tilhørende bestemmelser, samt tvister som angår der i omtalte og der av følgende rettsforhold hører inn under de ordinære domstoler, med Oslo tingrett som verneting.

Tights.no med logo er et registrert varemerke av Netthandelsgruppen AS.

Det er ikke tillatt å bruke navnet vårt, logoer, skjermbilder eller bilder på en måte som kan virke forvirrende eller implisere sponsing, anbefaling eller assosiasjon uten tillatelse.

Alt innhold på disse nettsidene er Netthandelsgruppen AS eller underleverandør av nevntes eiendom og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder bl.a. oppskrifter med bilder, omtale av produktene og vekt, bilder/grafikk, design, typografi og layout og annet innhold på disse nettsidene under enhver omstendighet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er eksplisitt tillatt etter ufravikelig lovgivning eller etter uttrykkelig skriftlig forhåndssamtykke fra Netthandelsgruppen AS.

Hos tights.no har du, i henhold til angrerettsloven 14 dagers angrerett. For å benytte deg av denne må du sende en e-post til [email protected] innen 14 dager etter mottagelse av varen. Tellingen starter dagen etter du har mottatt varene. Du trenger ikke å skrive noe mer enn at du angrer på kjøpet og oppi ordrenummer. Varene skal sendes tilbake til oss innen 14 dager etter mottakelse. Benytt angreskjema som er vedlagt med i ordrebekreftelsen din som du har fått på e-post. Skjemaet skal leggjes ved i pakken. Returfrakt betales av kunden*. Du er ansvarlig for å pakke varene forsvarlig. Bruk gjerne vår returløsning. Retur bestiller du som beskrevet på denne siden, velg angrerett som grunn for retur. Dette er lettere og billigere for deg. Følg vanlige returregler. 
Du kan åpne emballasjen og undersøke varen, men hvis du gjør for omfattande undersøkelser, eller varen blir skadet, kan du risikere å ikke få heile beløpet tilbakebetalt.

Dersom du hever et kjøp vil du få tilbakebetalt varenes verdi ved kjøpetidspunktet, etter vi har fått behandlet din retur. Du får varsel på e-post når saken er behandlet.

Dersom du har betalt med kort vil beløpet tilbakebetales til det samme kortet du benyttet ved kjøp. Dersom du har betalt med Vipps vil beløpet betales til kontoen Vippsbrukeren er koblet opp mot.

Du har IKKE angrerett på:

 • Varer som ikke er i samme stand som da du mottok de. Eks. skittent, lotion-/deodorantflekker, brutt forsegling, uten merkelapper, med lukt. Ikke test sko utendørs!
 • Varer som raskt kan forverres eller bli for gamle (matvarer med kortere utløpsdato)
 • Intimprodukter (undertøy, badetøy, sokker og strømpebukser). Disse kan KUN returneres dersom varen er ubrukt. Har produktet forsegling og denne er brutt kan du ikke angre på kjøpte
 • Forseglede medieprodukt


Ved retur:

Undertøy, badedrakt og bikiniunderdeler kan ikke byttes/returneres. Sports-BH kan returneres, men ved retur må den være uten deodorantflekker/lukt. 

Hvis du skal returnere hele- eller deler av din ordre og har valgt faktura som betalingsmåte, kan du selv utsette forfallsdato kostnadsfritt på www.klarna.no. Om det ikke blir gjort, kan det påløpe purregebyr før din retur er mottatt og behandlet. Purregebyrer påløper kunden. Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91 eller på e-post: [email protected]. Vi oppdaterer fakturaen så snart vi har behandlet din retur. Har du allerede betalt fakturaen din, vil Klarna ta kontakt med deg for å få ditt kontonummer slik at de får sørget for tilbakebetaling.

*Retur av treningsutstyr og tyngre varer kan IKKE bestilles gjennom returordningen på nettsiden. Ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg videre. Pris varierer på bosted, størrelse og vekt.

Pakkesporing