Sponsing

Ønsker du å inngå et samarbeid med oss?

Tights.no har et eget team av influencere som hjelper til med promotering av produkter, photoshoots og som er med på å gjøre nettbutikken enda bedre.

For å bli en del av teamet vært bør du være interessert i produktene vi selger på Tights.no, og vise engasjement for det vi gjør. Dersom du har en unik profil som skiller seg ut vil dette være svært positivt. Vi krever også at du har god rekkevidde og engasjement på dine sosiale medier (minst 3000 følgere). Vi bruker ofte bilder fra våre ambassadører på våre digitale plattformer, dermed må bilder og innhold holde høy kvalitet.

Om du ønsker å inngå et samarbeid med oss eller har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med Tom Robin Tokerud på [email protected].

Vanlige spørsmål

Hva skal til for å sponses eller inngå et samarbeid?

Selv om vi har krav til antall følgere i sosiale medier er vi er ikke bare på jakt etter kun store profiler. Hvis du føler noe er unikt med deg eller at du tar råbra bilder og har noen gode tanker om hvordan du kunne samarbeidet med oss her i Tights.no så vil vi gjerne høre det!

Hva får jeg som ambassadør?

Det er flere goder for deg som er ambassadør for oss. Blant annet en avtale for klær, photoshoots og eksponering i våre kanaler, samt rabattkoder.

Pakkesporing