Sponsing

Ønsker du å inngå et samarbeid med oss?

Tights.no har et eget team av influencere som hjelper til med promotering av produkter, photoshoots og som er med på å gjøre nettbutikken enda bedre.

For å bli en del av teamet vært bør du være interessert i produktene vi selger på Tights.no, og vise engasjement for det vi gjør. Dersom du har en unik profil som skiller seg ut vil dette være svært positivt. Vi krever også at du har god rekkevidde og engasjement på dine sosiale medier (minst 3000 følgere). Vi bruker ofte bilder fra våre ambassadører på våre digitale plattformer, dermed må bilder og innhold holde høy kvalitet.

Er du nysgjerrig på hva dette går ut på og tror du har det vi ser etter? Kontakt oss på skjemaet lenger ned på siden.

Få med informasjon om følgende:

  • Navnet ditt på sosiale medier og antall følgere/engasjement.
  • Hva slags samarbeid du ser for deg?
  • Hvorfor akkurat du er riktig for Tights.no?
  • Din innsikt på Instagram eller andre sosiale medier. Dette innebærer kontoer nådd (profilbesøk og rekkevidde), samhandlinger og publikum (hvor dine følgere er fra, samt alder og kjønn).

Vi får mange henvendelser og kan dessverre ikke svare på alle. Vi vil lagre informasjonen din og ta kontakt dersom et samarbeid er aktuelt.

Vanlige spørsmål

Hva skal til for å sponses eller inngå et samarbeid?

Selv om vi har krav til antall følgere i sosiale medier er vi er ikke bare på jakt etter kun store profiler. Hvis du føler noe er unikt med deg eller at du tar råbra bilder og har noen gode tanker om hvordan du kunne samarbeidet med oss her i Tights.no så vil vi gjerne høre det!

Hva får jeg som ambassadør?

Det er flere goder for deg som er ambassadør for oss. Blant annet en avtale for klær, photoshoots og eksponering i våre kanaler, samt rabattkoder.

Pakkesporing

Kontakt kundeservice

Kundeservicehenvendelsen din er mottatt, og besvares så raskt som mulig!

Det var et problem med å sende henvendelsen din til kundeservice. Vennligst gi beskjed til kundeservice pr e-post.