Om oss

Tights.no ble startet av en vennegjeng en sen vinterkveld i november 2014 med de få varene de klarte å skrape sammen. Siden den gang har det skjedd utrolig mye, og Tights.no har blitt en av Norges største nettbutikker. Du vil blant annet finne Norges beste utvalg av treningstights og andre klær, smartmat, kosttilskudd og en lang rekke andre ting for deg som trener. I 2018 fikk butikken finaleplass som Årets Stjerneskudd på netthandelskonferansen LOAD og mer enn 20.000 kunder har gitt produkter fra mer enn 100 merker 4,51/5 i snitt.

Alle ordre pakkes og sendes fra Ryen i Oslo. I de fleste tilfeller er ordre levert på dørmatten innen to virkedager, men ved unormalt stor pågang kan noe lengre tid forventes. Det er også mulig å hente pakken på hentepunktet på Ryen. Dette finner du i Ryensvingen 9, 0680 Oslo. Det er gode forbindelser med både buss og t-bane samt parkeringsplasser utenfor.

Vanlige spørsmål

Har dere noen ledige stillinger?

Vi vokser utrolig fort og trenger dyktige folk på laget!

For stillinger knyttet til lager og kundeservice kan du ta en titt her; https://www.tights.no/ledig-stilling/ . Dette er stillinger som passer perfekt for studenter!

For stillinger knyttet til markedsføring, ledelse eller drift kan du sende en mail til vadim@netthandelsgruppen.no

Hvor holder dere til?

Vår besøksadresse, samt pick-up point er:
Ryensvingen 9, 0680 Oslo

Pakkesporing

Kontakt kundeservice

Kundeservicehenvendelsen din er mottatt, og besvares så raskt som mulig!

Det var et problem med å sende henvendelsen din til kundeservice. Vennligst gi beskjed til kundeservice pr e-post.