Matrix 5.0 Whey Protein Strawberry Cream 2.41kg


499 kr

1 2 3 5 10
Tomt på lager
Få varene først. Betal om 14 dager.
Du kan også utsette betaling til september.

Matrix 5.0 er proteinet med høy kvalitet og vidunderlig smak!

Matrix 5.0 fra Syntrax er proteinet for deg som vil ha det aller beste! Med en høy kvalitet og en vidunderlig smak har Matrix 5.0 alle ingredienser som kreves, for at du på beste måte skal kunne forsyne din kropp og dine muskler med de viktige proteinene som er nødvendige for god helse og muskelvekst.

Her har Syntrax brukt kun den høyeste kvaliteten av ikke denaturerende proteinkilder som ultrafiltrerte myseproteiner, ultrafiltrert melkeprotein, ikke denaturert eggalbumin og glutaminpeptider.

Tilvirkningskostnadene er høyere, men belønningen for deg som kunde er betydende. Dette proteinet har ikke bare fantastisk smak, det er også uovertruffent i sin evne å orbedre den allmenne helsen samt bygge opp kroppens muskelvev.

Den beste proteinblandingen noensinne!

Dosering: Bland en måleskje av Matrix 5.0 i 2,5 dl vann eller melk. For de med lavere proteinbehov, kan en halv måleskje blandes med ca 1,5 dl vann eller melk. Observer at den gir ekstra kalorier når den kombineres med melk.

Ta Matrix 5.0 to til tre ganger per dag for å tilgodese dine behov av protein. Husk, den beste tiden for å komplettere proteindepotene er rett etter oppvåkning, etter en intensiv fysisk aktivitet, som styrketrening og før søvn.

Næringsinnhold Per porsjonPer 100 g
Energi110 kcal340 kcal
Protein23 g69g
Karbohydrater3 g9 g
hvorav sukker1 g3 g
hvorav fiber0 g0 g
hvorav erythritol0 g0 g
Fett2 g6 g
hvorav mettet1 g3 g
Salt0,4 g1.2 g

Ingredienser: Melkeprotein isolat, myseprotein isolat, prebiotisk kostfiber, mandler, vann, eryhtritol, kakaosmør, naturlig smakstilsetning, palmeolje, kalsiumkarbonat, kokosolje,

 

Allergiinformasjon: Inneholder melk.

 

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker er kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing). Større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.