Bodylab

Clear Whey 3x500g

2800+ solgte128 kr rabatt
(402)


Bodylab Clear Whey 500 gram

Midlertidig utilgjengelig

Bodylab Clear Whey 500 gram

Midlertidig utilgjengelig

Bodylab Clear Whey 500 gram

Midlertidig utilgjengelig

This product is currently unavailable.


Vi er stolte over å presentere en helt ny generasjon av proteinshakes, som både er lette og forfriskende og samtidig langt mer konsentrert enn tradisjonelle proteinshakes. Det er faktisk ganske revolusjonerende.

  • 99,8% LAKTOSEFRITT

Clear Whey inneholder hele 86 % protein fra rent isolat, og den er uten både sukker og fett. Bare bland ut pulveret i iskaldt vann, rist i 3-5 sekunder og vent i ett minutt mens proteinshaken på nesten overnaturlig vis forvandles til en klar, tørsteslukkende leskedrikk. Du kan eventuelt fremsi en trylleformel mens du venter!

Say goodbye to heavy and milky protein shakes!
Clear Whey er uten tvil vårt mest innovative proteinpulver noensinne. Du får det reneste og mest konsentrerte proteinet, og det er utvunnet fra fersk melk fra gressfôrede kuer. Og nei, det er absolutt ikke noe melkeaktig over den. Det er faktisk som å drikke en kald og forfriskende sportsdrikk. Men hvordan, Bodylab? Magi.

Sa vi forresten at produktet er 99,8 % laktosefritt? Fordelene står nærmest i kø, og det er selvfølgelig produsert ved vår egen fabrikk i Danmark. Med friske, sommerlige smaker som Ice Tea Peach, Raspberry Rush og Cola & Lemon tør vi love at Clear Whey vil revolusjonere din måte å se proteishakes på.

Hos oss er det i hvert fall ingen tvil: Clear is the new whey to go!

Næringsinnhold:
Innhold pr.100 g
Energi1468 kJ / 350 kcal
Fett0 g
Karbohydrater0,5 g
- herav sukkerarter0 g
Protein86 g
Salt0,1 g

Ingredienser: ultra- og mikrofiltrert myseproteinisolat (melk), naturlig aroma, emulgator: soyalecitin, fargestoff, søtningsmidler (sukralose, acesulfam-K).

 

Dette pakketilbudet selges som ett produkt. Ønsker du å returnere må du returnere hele pakketilbudet. Les mer her under Pakketilbud.

SKU: 10309647