Bodylab EAA 3x300g

16 kr rabatt
33 vurderinger

749 kr kjøpt løst

749 krDin pakkepris


3x300g

Bodylab EAA 300g

Bodylab EAA 300g

Bodylab EAA 300g

På lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!  • 9 essensielle aminosyrer
  • 100 % vegansk og glutenfri
  • Uten tilsatt sukker
  • Velegnet til muskeloppbygging

Vi er stolte over å kunne presentere et helt nytt, innovativt produkt til deg som ønsker å bygge muskelmasse. Vi har isolert ni essensielle aminosyrer og skapt et superkonsentrert aminosyretilskudd, som raskt og enkelt tas opp i musklene. Vi sier ikke at det er en sensasjon, men det er nesten!

Velg mellom tre friske og tørsteslukkende varianter:
- Cola & Lemon
- Sweet Peach
- Sour Candy

Vår EAA er uten tilsatt sukker og perfekt som hydrerende sportsdrikk før, under eller etter trening. I tillegg er den både vegansk og glutenfri. Selvfølgelig.

Give me the science!
Okay, dette blir kanskje litt teknisk. Vi skal prøve å holde det så enkelt som mulig.

Fordelen ved å innta EAA i stedet for rent protein, er at kroppen ikke først må bryte ned proteinet før musklene dine kan ta opp aminosyrene. Kroppen selv produserer enkelte aminosyrer, mens andre må tilføres gjennom kosten – de kalles essensielle aminosyrer, og det er dem du finner i vår EAA. I motsetning til mange andre lignende kosttilskudd inneholder EAA alle ni essensielle aminosyrer, så her får du et mer komplett og konsentrert aminosyreprodukt.

Bodylab EAA - Infographic

Dette pakketilbudet selges som ett produkt. Ønsker du å returnere må du returnere hele pakketilbudet. Les mer her under Pakketilbud.