Comfyballs

Black Waistballs Cotton (10 stk)

1691 kr rabatt
(4)

1199 kr


Cotton (10 stk)

3 for 2 på ALLE shorts!
Kan kombineres med salgspriser


–> Sjekk det ut her <–

Comfyballs Black Waistballs Cotton × 10

På lager


Kullsvart boksermodell som har allsidig bruksområde, og kan brukes til de fleste anledninger siden fargekombinasjonen er så clean.

Cotton - det perfekte hverdagsundertøyet!
Cotton er Comfyballs sin mest populære serie, med god grunn. Her har du en modell som holder deg gående hver eneste dag, selv når temperaturen svinger! Stoff med godt hold som puster bra. Bomullsfibrene kjemmes før de spinnes til tråd, slik at de korte fibrene og andre urenheter fjernes. Dette gjør stoffet ekstremt mykt, samtidig som holdbarheten øker. 

 

Inneholder:
10 stk Comfyballs Black Waistballs Cotton

Funksjoner

  • Hverdagsundertøy til alle aktiviteter
  • PackageFront®
  • 40mm midjebånd i micropolyester
  • Mykt stoff med godt hold
  • 92% bomull, 8% Lycra®.

Vipper du mellom størrelser, gå opp.

Følg vaskeinstruksene på plagget.


Les mer om Comfyballs nedenfor:
PackageFront®
PackageFront® holder utstyret på plass samtidig som det blir løftet vekk fra lårene. Dette forhindrer unødvendig oppvarming av ballene samtidig som det gir økt komfort. Nøye utformede paneler i kombinasjon med nyvinnende bruk av innsydd elastikk i frontsømmene løfter brukeropplevelsen til et helt nytt nivå! Med Comfyballs er du garantert en behagelig opplevelse gjennom hele dagen uansett aktivitet, og vi er stolte av at kundene våre kaller boxerne for verdens mest komfortable boxere.

Fremoverlent design
Alle Comfyballs er relativt lave i livet, og vinklet forover (lavere livhøyde foran enn bak) for maksimal komfort og bevegelsesfrihet.

Supermyke stoffer
Vi benytter kun fibre av høyeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhet.

Comfy Waistband
Supermykt, fuktighetstransporterende waistband med godt vertikalt hold sørger for en elastikk i verdensklasse.

Kroppsnært snitt
Utstrakt bruk av Lycra® i alle våre stoffblandinger kombinert med ekte flat-lock sømmer muliggjør et kroppsnært snitt og gjør boxerne like komfortable på innsiden som de er fine på utsiden.

Samvittighetsfullt
Alle Comfyballs er Oeko-Tex sertifisert, og produseres gjennom etiske og lukkede prosesser. Et minimum av vann og kjemikalier garanterer minimal miljøpåvirkning og avfall i produksjonsfasen. I tillegg klimanøytraliserer vi alle Comfyballs i samarbeid med ClimatePartner GmbH. Det betyr at vi har beregnet våre samlede karbonutslipp frem til produktet er i kundens hender, og disse utligner vi nå gjennom deltakelse i to karbonutligningsprosjekter.

Dette pakketilbudet selges som ett produkt. Ønsker du å returnere må du returnere hele pakketilbudet. Les mer her under Pakketilbud.

SKU: nhgv2-12902842