Monster Supersnacks

Monster Premium Proteinbar 24x55g – MILKYWAY SPECIAL EDITION

4700+ solgtePris per bar 18,29 kr
(445)

439 kr


24x55g - MILKYWAY SPECIAL EDITION

3 for 2 på ALLE shorts!
Kan kombineres med salgspriser


–> Sjekk det ut her <–

På lager


  • Best før: 1. februar 2025

Monster Proteinbar Milkyway Special Edition!

Etter bestselgerne Monster Premium Proteinbar Karamell & Peanøtt og Monster Proteinbar Salt Karamell kommer en utgave produsert i begrenset antall inspirert av den legendariske Milkyway-sjokoladen! Vi kan ikke si annet enn at du må smake denne - det norske språket er ikke rikt til å rettferdiggjøre hvordan denne baren smaker!

Proteinbaren er satt sammen som en symfoni av smaker som kulminerer i en fest i munnen som får et britisk kongebryllup til å se ut som en Jørn Hoel-konsert på Kløfta. Så lenge du kan få denne levert på døren kan lockdown vare til 2025!

Proteinbaren har et mykt fløyelsmykt indre som smelter nesten før det berører tungen. Den er dekket av nydelig, sukkerfri melkesjokolade og inneholder 20% protein! Smak denne, men på egen ansvar - den vil sette en ny standard for god smak som resten av verden ikke klarer å leve opp til!

NæringsinnholdPer bar (55 gram)
Energi209 kcal
Fett7.7 gram
hvorav mettet4.3 gram
Karbohydrater17.6 gram
hvorav sukkerarter2.4 gram
hvorav polyoler12.7 gram
Proteiner20.4 gram
Fiber4.1 gram
Salt0.46 gram

Ingredienser: Melkesjokolade med søtningsmiddel (30%) (søtningsmiddel (maltitol), kakaosmør, helmelkpulver, kakaomasse, emulgator (lecitin), naturlig aroma), melkeproteiner, kollagenpeptider, fuktgiver (glyserol), soyakrips (soyaprotein, riskorn, soyamel, salt), oligofruktose, fyllmiddel (polydextrose), aroma, kakaosmør, solsikkeolje, emulgator (lecitin), salt, søtningsmiddel (sukralose). Kan inneholde spor av gluten, egg, peanøtter og nøtter.

Dette pakketilbudet selges som ett produkt. Ønsker du å returnere må du returnere hele pakketilbudet. Les mer her under Pakketilbud.

SKU: 10641081