2XU Elite MCS Compression Shorts Women Black/Gold logo

231 kr rabatt
2 vurderinger

468 kr


Nullstill

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!Kompresjonstights fra 2XU. Perfekt til tøff trening både inne og ute!

Med Elite MCS Compression har 2XU introdusert en ny generasjon  kompresjons teknologi til bruk i funksjonelt treningstøy. MCS ( Muscle Containment Stamping ) gir  ekstra hjelp til de muskelgruppene som trenger det mest. MCS plaggene er laget i en kombinasjon av materialene  PWX Flex ( 70 D )  i front og  PWX WEIGHT ( 105D ) på baksiden.

På innsiden av shortsen har 2XU utviklet et system for målrettet kompresjon gjennom  et system med et ekstra mønster som følger  kjernemuskulaturen, sene og nerve gruppene. Gjennom dette systemet gir shortsen et enda sterkere trykk mot de mest utsatte muskelgruppene slik at rivninger og skadet muskulatur reduseres til et minimum. Frontpanelene er i  det kraftige PWX FLEX ( 70 d ) materialet med ekstra trykk gjennom bruk av MCS mønsteret på innsiden.  Baksiden av shortsen er laget i  det meget kraftige materialet PWX WEIGHT ( 105D ) for å støtte hasene og setemusklene på best mulig måte.

ELITE MCS COMPRESSION SHORT gir brukerne en uovertreffelig  opplevelse av støtte og beskyttelse mot skader under harde treningsøkter samtidig som den er meget behagelig og fleksibel å bruke.

Shortsen er utstyrt med fleksibel snor i linningen, er antibakterielt behandlet, flate sømmer , transporterer  raskt vekk svette fra huden.

SKU: 2XU-WA3061B-BLK-GLD EAN: I/A SKU2: I/A