2XU Mens Elite MCS Compression Tights Black/Black Nero logo


inkl. mva.


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Lagerflytt: 2-10 dagers levering fra Oslo2XU’s nyutviklede funksjonelle kompresjonstights til herre med perfekt passform og gradert kompresjon! 

6f30b9aa-2b13-4b3a-889e-423b18b769a1._CB292331298__SR970,300_ (1)

Med Elite MCS Compression Tights i gradert kompresjon har 2XU introdusert en ny generasjon kompresjons teknologi til bruk i funksjonelt treningstøy. MCS ( Muscle Containment Stamping ) gir ekstra hjelp til de muskelgruppene som trenger det mest. MCS plaggene er laget i en kombinasjon av materialene PWX Flex (70D) i front og det meget kraftige PWX WEIGHT (105D) på baksiden.

BEST I TEST: November 2015 testet treningsbladet Shape Up en rekke kompresjonstights. Elite MCS fikk terningkast 6 med beskrivelser som "gjennomgående høy kvalitet" samt "en av de beste på kompresjon av lår og legger" og "bra kvalitet, holder lenge."

Som sett i boken til Petter Stordalen "Jeg skal fortelle deg min hemmelighet."

På innsiden av tightsen har 2XU utviklet et system for målrettet og kraftigere kompresjon gjennom et system med et ekstra mønster som følger kjernemuskulaturen, sene og nerve gruppene mot framside lår og bakside legg. Gjennom dette systemet gir tightsen et enda sterkere trykk mot de mest utsatte muskelgruppene slik at rivninger og skadet muskulatur reduseres til et minimum.

ELITE MCS COMPRESSION TIGHTS gir brukerne en uovertreffelig opplevelse av støtte og beskyttelse mot skader under harde treningsøkter samtidig som den er meget behagelig og fleksibel å bruke.

Tightsen er utstyrt med fleksibel snor i linningen, er antibakterielt behandlet, flate sømmer, transporterer raskt vekk svette fra huden.

SKU: MA3062B-BLK-NRO EAN: I/A SKU2: I/A