2XU Pre-natal Active Maternity Tights Black/Nero

6 vurderinger

1499 kr uten rabattkode

1079 krmed rabattkoden MERKE


Bruk koden: MERKE


Gjelder over 5.000+ merkede produkter!

Sjekk forsiden

Nullstill

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!I løpet av svangerskapet skjer det store fysiske forandringer med kroppen din. Ønsker du å holde deg sunn, frisk, være aktiv og holde kroppen i fin form kan det være til stor hjelp å bruke 2XU Compression tights for gravide.

Viktig med god støtte:

2XU Compression tights for gravide kombinerer alle fordelene du finner i vår velkjente kompresjon-teknologi med ekstra paneler som støtter og beskytter de deler av kroppen, korsrygg og bekkenbunn, som får størst belastning under svangerskapet. I tillegg til disse egenskapene gir tightsen et gradert og kraftig trykk på legger og lår. Med gradert kompresjon kan blodsirkulasjonen øke, som for mange gir dempet hevelse i bena. Mange av de som er plaget med muskelkrampe i leggene under svangerskapet vil oppleve en sterk reduksjon av disse. Aktiv bruk av tightsen gir økt komfort i en periode av livet hvor nettopp ubehag forsøkes redusert til et minimum. Materialene som er brukt har gode pusteegenskaper, er komfortable med en elastisk mavepose som utvider seg etter hvert som du vokser.

Funksjoner:

 • Kan bidra med bedre blodsirkulasjon
 • Kompresjonsmateriale
 • Kan i noen tilfeller hjelpe med muskelkramper
 • Kan øke komfort
 • Pustende og hurtigtørkende materiale
 • Elastisk mavepose som utvider seg med kroppen

Advarsel:

 • For å være på den sikre siden anbefaler vi at du søker råd og hjelp hos lege,
  fysioterapeut eller annet kvalifisert helsepersonell mht hvordan du på en trygg måte kan og bør trene.
 • På grunn av størrelsen på maveposen må den enkelte selv finne ut når det er mest hensiktsmessig å begynne med 2XU Compression tights for gravide. Dette vil
  være forskjellige fra kvinne til kvinne.
 • Hvis man føler ubehag ved å bruke 2XU graviditets tights, skal man umiddelbart stoppe å bruke tightsen og ta kontakt med lege.

Maternity er våre flotte klær for kommende mammaer. Gleder du deg til å bli mor, men gruer deg til å handle alt som kreves for det å bli mamma? Frykt ikke, for vi har moteriktige og komfortable “mammaklær” for deg som skal bli mor. Du finner sports/støtte-BHer, tights, shorts, bukser, topper, t-skjorter, og andre plagg som er spesialtilpasset for gravides passform. Dette er klær av det ypperste kvalitet og materiale.  

SKU: 2xu-wa3595b-blk-nro EAN: I/A SKU2: I/A