Aim’n Black Ribbed Seamless Tights

3000+ solgte270 kr rabatt
76 vurderinger

599 kr 329 kr inkl. mva.


MID SEASON MADNESS - SUPERSALG! 🔥
1000+ nye tilbud ute! Sjekk forsiden for oversikt!

Nullstill

Ekspress: 1-4 dagers levering fra OsloAim'n har kommet med en rekke tightser i sømløst og ribbet materiale; Black Ribbed Seamless tights har et unikt designt og god funksjonalitet!

Tightsen er laget av et stretchy, fireveis-strikket, ribbet stoff som følger kroppens bevegelser. Nyt bevegelsesfriheten som vår Seamless kollektion gir deg. Den er designet for å holde deg komfortabel under aktivitetene du elsker!  V-formen på baksiden gir et flott løft til rumpa, som vi alle elsker!

En farge inspirert av midnatt himmel, en unik design og funksjonalitet - dette er tightsen du alltid drømt om! Laget av et stretchy fireveis strikket ribbet stoff som følger kroppens bevegelser. Nyt bevegelsesfriheten som vår Seamless kollektion gir deg. Den er designet for å holde deg komfortabel og kul mens du gjør aktivitetene du elsker!

De ribbe detaljer og v-formen på baksiden skaper et tidløst utseende som gir en formende effekt.

  • Ribbet materiale
  • 4-veis stretch
  • Bredt bånd rundt midjen
  • V-form på rumpa
  • Finnes i flere farger

NB: Disse er noe små i størrelsen, så velg den største om du står mellom to.

Du kan forlenge livet på tightsen ved å følge vår care instruksjon. Vask plaggen dine i maksimalt 30 grader og uten skyllemiddel, da dette kan ødelegge plaggen, kompresjonen, fuktighet og elastisitet. Plaggen må ikke tørkes i tørketrommel, og hvis du vil, kan du bruke en veskepose for å beskytte dine aim'ns fra andre plagg med velcro eller skarpe detaljer. 🙂

SKU: aimn-19020008 EAN: I/A SKU2: I/A