Amberly Cosmetics Calming Lipid Serum 30ml


490 kr inkl. mva.


Tomt på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloCalming Lipid Serum er allergivennlig, og passer alle hudtyper. Serumet er spesielt egnet for tørr og sensitiv hud. Det rike gel-serumet trekker raskt inn i huden, og reduserer tørrhetslinjer. Serumet gir huden intens med fuktighet, samtidig som den roer ned irritert og hissig hud. Serumet inneholder en høy konsentrasjon av blåbærekstrakt, som beskytter huden mot ytre påvirkning.

Serum er et lettflytende produkt som påføres før dagkrem, og er derfor et av de mest effektive hudpleieproduktene som finned på markedet. Ingredienser med mindre molekyler gjør at serum kan trenge dypere ned i hudlagene. Serum har i tillegg høyere konsentrasjon av aktive ingredienser som vitaminer, antioksidanter og syrer, enn vanlige fuktighetskremer. Serum er et konsentrert og målrettet hudpleie-produkt som inneholder viktige næringsstoffer og aktive ingredienser. Det gir en skikkelig vitaminboost og langvarig resultat via konsentrert formula. Det trekker ned i huden og tilfører ekstra pleie og fuktighet. Hvis du ønsker best mulig resultat bør du bruke serum. Men det betyr ikke at du kan hoppe over dag- og nattkrem, for de har andre oppgaver enn serumet, fordi hudkrem beskytter og pleier huden på overflaten. Bruk det etter renserutinen, og før du legger på dag- eller nattkrem.

Hudpleieserien Pure Eminence består av produkter til ansiktet, og inneholder innovative og aktive ingredienser som har dermatologisk virkning. Serien forsterker hudens skjønnhet gjennom daglig pleie, og gir langvarig effekt uten å gjøre huden sensitiv. Kremene trekker inn i huden og pleier dypt, samtidig som de legger seg som et beskyttende lag, og skjermer huden mot hardt vær og forurensing. Ta gjerne kontakt med oss for å finne produktene som er tilpasset din hudtype og hudtilstand.

Brukerveiledning:

Bruk serumet på nyrenset hud morgen og kveld. La serumet trekke godt inn i huden før du legger på fuktighetskrem eller nattkrem.

Ingredienser:

Aqua, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil), Phenoxyethanol, Propylen Glycol, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Sodium Dehydroacetate, Allantoin, Parfum Disodill Fruktekstrakt, glycyrrhetinic acid, Ethylhexylglycerin.

SKU: amberlycosmetics-2299 SKU2: 2299