Amberly Cosmetics Hydrating Masque 50ml


475 kr inkl. mva.


Tomt på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloHydrating Masque er en ansiktsmaske som passer alle hudtyper og gir intens fuktighet. Masken inneholder hyaluronsyre som umiddelbart øker hudens fuktighetsnivå, og etterlater huden silkemyk og full av glød. På grunn av de aktive ingrediensene kan du oppleve en lett prikking i huden.

De fleste hudtyper og -tilstander trenger fra tid til annen ekstra påfyll av fuktighet. Med årene trenger huden også stadig mer for å opprettholde et godt nok fuktighetsnivå. En god ansiktsmaske gjør underverker for huden, og bør brukes 1-2 ganger i uken. Masken er mer konsentrert enn krem, og gir et øyeblikkelig resultat. Dette er det perfekte produktet når huden trenger det lille ekstra. En god ansiktsmaske gir huden det lille ekstra den trenger som prikk over i-en i din daglige hudpleien. Ved å bruke en ansiktsmaske en til to ganger i uken vil huden få ekstra av det den trenger av næring. Er huden din fuktfattig, bør du bruke en rens, fuktighetskrem og nattkrem, et serum og en ansiktsmaske som er tilpasset. Dette øker effekten av  hudpleien, slik at huden din får massevis av fuktighet. Har du fet hud, uren hud eller tilstoppede porer, kan en maske som gir ordentlig dyprens, gi gode resultater for å begrense utbrudd ved å regulere talgproduksjon, forhindre tilstopping av porer og samtidig roer ned huden.

Husk å rense huden godt!

Rens øker effekten av de neste produktene. Du ville aldri lagt et nytt lag med sminke oppå det gamle, og det samme prinsippet fungerer også for hudpleie. For at de aktive ingrediensene i produktene våre skal fungere optimalt, er det veldig viktig at det ikke ligger et lag med gammel sminke, fett, og forurensing oppå huden. Da vil de næringsrike ingrediensene i produktene dine nemlig ikke klare å trekke inn i huden og gjøre den jobben de skal gjøre.

Brukerveiledning:

Trinn 1: Rengjør huden
Trinn 2: Påfør rikelig med Hydrating Masque på ansikt, hals og øvre bryst
Trinn 3: La virke I 20 minutter
Trinn 4: Skyll grundig av med lunkent vann

Anbefales en til to ganger i uken.

Ingredienser:

Aqua, PVP, glycerin, sorbitol, olea europaea fruit oil, corylus avellana nut oil, carbomer, arginine, phenoxyethanol, panthenol, CI 77891, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, propylene glycol, ethylhexylglycerin, disodium edta, parfum, sodium hyaluronate, saccharomyces lysate, threonine, valine, glutamic acid, glycine.

SKU: amberlycosmetics-2290 SKU2: 2290