Aware Nutrition

Aware Koffein

600+ solgte
(1)

199 kr


På lager


  • Best før: 24. februar 2024

Awares koffeintabletter på 100 mg i premium kvalitet! Er du bare ute etter et raskt og effektivt koffeinkick? Da er dette det rette for deg!

Aware har nå utviklet koffeintabletter med høy biotilgjengelighet for deg som ønsker å effektivt kunne få i deg det oppkvikkende og fokusskapende stoffet: koffein!

Egenskaper:

✔ Premium koffeintabletter

✔ 100 mg koffein per tablett

✔ Høy biotilgjengelighet

✔ Gir deg en rask energiboost

✔ Kan øke fokus

✔ Kan brukes i egen PWO

✔ 100 stk. tabletter per boks!

De fleste står opp om morgenen, lager en kopp kaffe for å komme i gang og komme videre med dagen. Ellers blir du lett grinete, trøtt og får hodepine. Men for å unngå både det og kaffekoppen - gir Awares koffeintabletter deg et godt løft for å starte dagen!

I løpet av ettermiddagen på jobben kan man bli sliten ganske raskt og da kan et koffeinkick hjelpe! En tablett inneholder 100 mg koffein, som lett tas opp av kroppen og gir deg en rask koffeinboost.

Disse koffeintablettene er også svært gode å bruke for folk som ikke liker smaken av kaffe.

Til sammenligning: En kopp filterkaffe eller en café latte inneholder ca. 40-80 mg koffein. Mens Awares koffeintablett inneholder hele 100 mg per dosering.

Dosering: Ta 1 tablett med et måltid. Anbefalt dosering er 1-2 tabletter per dag.

Næringsinnhold per tablett:

100 mg koffein.

Mengde per boks: 100 stk. tabletter ala 100 mg.

Ingredienser: Koffein, stabilisator: (mikrokrystallinsk cellulose (E460), antiklumpemiddel: silisiumdioksid (E551), emulgator: magnesiumstearat (E470b).

MERK: Kosttilskudd bør ikke brukes som et alternativ til et variert og balansert kosthold.

Advarsel: Produktet inneholder et høyt koffeininnhold og anbefales derfor ikke til gravide, barn, ammende og personer med medisinske tilstander. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Anbefales ikke for personer under 18 år, og maksimal anbefalte dose bør ikke overskrides.

Oppbevaring: Aware Koffein bør oppbevares i et tørt, kjølig og romtemperert sted.

Best før: Se dato på emballasjen. Åpnet emballasje bør brukes innen 6 måneder.

SKU: AW-1059 EAN: 9102222068972