299 kr
Pannekaker, muffins, potetstappe, brød m.m. Du kan bruke Dalblads NYE bak-og matprotein Bake Pro™ til alle dine favorittoppskrifter. BakePro™ er et protein som er spesielt utviklet for å kunne bake og lage mat. Dette tåler varme opp til 200° C
BakePro™ har en proteinprosent på 77%, fett 8,7% og karbohydrater 3,5%. BakePro™ går helt utmerket å bruke som et rent protein til proteindrikker. For å få et fullverdig bakeprotein har Dalblads Nutrition tatt frem et mat- og bakeprotein med en av verdens største tilvirkere av myseproteiner.
BakePro™ er veldig lett å bruke til oppskrifter, ca 25% av tørringrediensene bytter man ut med BakePro™
Pr 100 gr | |
Størrelse: | 3 kg |
Kalorier: | 380 kcal |
Protein: | 80 g, 80 gr |
Karbohydrater: | 6 g (laktos), 6 gr (laktos) |
Fett: | 4 g, 4 gr |
Smak: | Naturell |
Næringsinnhold/ 100 g: Energi.....................................1700 kJ Energi...................................400 kcal Protein.........................................77 g Karbohydrater..................................3,5 g Hvorav sukkerarter.....................3,5 g laktos Fett ...................................................8,7 g Hvorav mettet fett.......................5,5 g Kostfiber ........................................0 g Natrium......................................0,2 g Aminosyreinnhold per 100 g: Alanin...............................................3900 mg Arginin.............................................1600 mg Asparginsyre.................................8600 mg Cystein ............................................1700 mg Glycin ...............................................1100 mg Glutaminsyre.............................14100 mg Histidin ............................................1300 mg Isoleucin* (BCAA)...................5000 mg Leucin* (BCAA)........................8300 mg Lysin* ...............................................7500 mg Metionin*.......................................1700 mg Fenylalanin* ..................................2300 mg Prolin ................................................4300 mg Serin..................................................3600 mg Treonin* .........................................5200 mg Tryptofan*.....................................1100 mg Tyrosin .............................................2000 mg Valin* (BCAA)............................4600 mg Ingredienser: Myseproteinkonsentrat (fra melk), soyalecitin. Allergiinformation: Innehåller sojalecitin, mjölk och kan innehlla spår av ägg.
MUFFINS Resept 100 gr 5 egg (250 gram) 20 st (1000 gr) egg 14,70 Blandes forsiktig 4,5 dl 2(00 gram) 18 dl 800 gr vetemel 11,76 4 dl (275 gram) 1,6 l (1100 gr) mellommelk 16,17 Varmes og røres i Arbeidsbeskrivning: Stek i 170 grader i 10 minuter, senk till 150 grader i ca 8 minutter. Protein 11% FIRE STORE MATBRØD Ingredienser: Arbetsbeskriving: Form deigen till 4 brød og legg dem i smurt langpanne Flat ut brødene litt og la dem heve under bakeduk ca 30 minutter. Snitt overflaten lett med melet kniv når brødene er ferdighevet. Pensle med oppvispet egg og stek i 175° C på nederste risten ca 1 time. La brødene kjølne på rister uten bakeduk. Del med kniv eller bryt forsiktig til 4 brød Protein Fett Kolhydrater 9,8% 5,2% 30,47% GI 59 PANNEKAKER 2-3 Egg Arbetsbeskrivning Stek i stekepanne vel insmurt med fett (flytende becel, flerumettede fetter) TEKAKER c:a 40 st • 5 dl havregryn Heves ikke, kjevles ut direkte, 1½ cm tykk. Utstanses med tekopp. La heve 1 tim på plate. Stekes 10 - 12 min i 175° DRØMMER • 1 dl Fruktose |