Dalblads

Bake Pro, 750 g, Naturell


299 kr


Tomt på lager


Pannekaker, muffins, potetstappe, brød m.m. Du kan bruke Dalblads NYE bak-og matprotein Bake Pro™ til alle dine favorittoppskrifter. BakePro™ er et protein som er spesielt utviklet for å kunne bake og lage mat. Dette tåler varme opp til 200° C
BakePro™ har en proteinprosent på 77%, fett 8,7% og karbohydrater 3,5%. BakePro™ går helt utmerket å bruke som et rent protein til proteindrikker. For å få et fullverdig bakeprotein har Dalblads Nutrition tatt frem et mat- og bakeprotein med en av verdens største tilvirkere av myseproteiner.

BakePro™ er veldig lett å bruke til oppskrifter, ca 25% av tørringrediensene bytter man ut med BakePro™

Anna Paulie sier om Dalblads Bake Pro; Erstatt en del av melet i din vanlige oppskrift med dette bakeprotein som tåler varme opp til 200° C - og lag proteinberiket brød, kaker og pannekaker! Resultatet blir et lavere GI og en bedre ernæringsverdi.Hälsa & Träning hos Gymgrossisten

 

 

Pr 100 gr
Størrelse:3 kg
Kalorier:380 kcal
Protein:80 g, 80 gr
Karbohydrater:6 g (laktos), 6 gr (laktos)
Fett:4 g, 4 gr
Smak:Naturell

 

Næringsinnhold/ 100 g:

Energi.....................................1700 kJ
Energi...................................400 kcal
Protein.........................................77 g
Karbohydrater..................................3,5 g
Hvorav sukkerarter.....................3,5 g laktos
Fett ...................................................8,7 g
Hvorav mettet fett.......................5,5 g
Kostfiber ........................................0 g

Natrium......................................0,2 g

Aminosyreinnhold per 100 g:
Alanin...............................................3900 mg
Arginin.............................................1600 mg
Asparginsyre.................................8600 mg
Cystein ............................................1700 mg
Glycin ...............................................1100 mg
Glutaminsyre.............................14100 mg
Histidin ............................................1300 mg
Isoleucin* (BCAA)...................5000 mg
Leucin* (BCAA)........................8300 mg
Lysin* ...............................................7500 mg
Metionin*.......................................1700 mg
Fenylalanin* ..................................2300 mg
Prolin ................................................4300 mg
Serin..................................................3600 mg
Treonin* .........................................5200 mg
Tryptofan*.....................................1100 mg
Tyrosin .............................................2000 mg

Valin* (BCAA)............................4600 mg

Ingredienser: Myseproteinkonsentrat (fra melk), soyalecitin.

Allergiinformation: Innehåller sojalecitin, mjölk och kan innehlla spår av ägg.

 

MUFFINS  Resept 100 gr

5 egg (250 gram) 20 st (1000 gr) egg 14,70 Blandes forsiktig
2 5 dl (150 gram) 10 dl (600 gr) strøsukker 8,82 Blandes ikke før
2 5 dl (150 gram) 10 dl (600 gr) fruktose 8,82 mye luft.
4,2 dl (250 gram) 17 dl (1000 gr) Litesse™ 14,70

4,5 dl 2(00 gram) 18 dl 800 gr vetemel 11,76
1,5 dl (75 gram) 6 dl (300 gr) grahamsmel 4,41 Blandes i
4 dl (150 gram) 16 dl (600 gr) Bake Pro™ 8,82 overstående
1,5 dl (75 gram) 6 dl (300 gr) krempulver 4,41
2 ss (20 gram) 1,25 dl (75 gr) bakepulver 1,10
2 ss (25 gram) 2 dl (100 gram) Kakao 1,47

4 dl (275 gram) 1,6 l (1100 gr) mellommelk 16,17 Varmes og røres i
2 dl (125 gram) 8 dl (500 gr) fett/olje 7,35 forsiktig
(flytende Nytta® Becel®)

Arbeidsbeskrivning:
Varm melk och fett/olje skikkelig. Rør egg og sukkerarter forsiktig. (Bland ikke i for mye luft). Bland alle tørre ingredienser + sitronen, bland forsiktig i melk og fett/olje

Stek i 170 grader i 10 minuter, senk till 150 grader i ca 8 minutter.
Tenk på at alle ovner steker ulikt.
Fryste bær går utmerket å blande i.

Protein 11%
Fett 7,6%
Karbohydrater 47,7%
GI 68

FIRE STORE MATBRØD

Ingredienser:
3 litermål (1 kg) rugsikt, spar 3 dl til utbaking.
2,3 litermål (750 gram) grahamsmel
6,5 dl (250 gram) Bake pro™
2 pakker tørrgjær
4 msk fruktsukker (fruktos)
1,5 ss salt
1 dl matolje(flytende becel, flerumettede fetter)
12,5 dl varmt vann
Pensling: egg

Arbetsbeskriving:
Bland rugsikt, tørrgjær, fruktsukker og salt nøye i en stor bolle eller gryte. Tilsett olje og vann og rør sammen deigen lett. Arbeid deigen på bakbordet og kna den med resten av melet. Ta litt mel av gangen så at deigen blir ferdigknadd når melet er slutt.

Form deigen till 4 brød og legg dem i smurt langpanne Flat ut brødene litt og la dem heve under bakeduk ca 30 minutter.

Snitt overflaten lett med melet kniv når brødene er ferdighevet. Pensle med oppvispet egg og stek i 175° C på nederste risten ca 1 time.

La brødene kjølne på rister uten bakeduk. Del med kniv eller bryt forsiktig til 4 brød

Protein Fett Kolhydrater

9,8% 5,2% 30,47% GI 59

PANNEKAKER

2-3 Egg
5 dl kald lettmelk
1 dl Mel
1 dl grahamsmel
0,5 dl BAKE PRO™
En klype salt
1/2 ss fruktos
1/2 ss sukker

Arbetsbeskrivning
Visp 1/2 av melken sammen med eggene. Tilsett siden mel og resten av melken sammen med sukker og salt.

Stek i stekepanne vel insmurt med fett (flytende becel, flerumettede fetter)

TEKAKER  c:a 40 st

• 5 dl havregryn
• 1 l mellanmelk, dette blandes og får stå kalt over natten
• 100g fett (flytende becel) smeltes
• 100g gjær
• 1 tsk salt
• 3 ss honning eller sirup
• 1 l vetemel
• 0,5 l grahamsmel
• 0,5 l BAKE PRO™

Heves ikke, kjevles ut direkte, 1½ cm tykk. Utstanses med tekopp. La heve 1 tim på plate. Stekes 10 - 12 min i 175°

DRØMMER

• 1 dl Fruktose
• 1 dl Sukker
• 100 g fett (flytende becel)
• 1 dl matolje (oliv/rapsolje)
• 1 ss vaniljesukker
• 1 tsk hjorthornssalt
• 2 dl hvetemel
• 1 dl grahamsmel
• 1 dl BAKE PRO™
• 2 ss potetmel
• 2 dl corn flakes
Rør sukker + fett, bland i olje og øvrige ingredienser.
Stek 13 - 15 min i 175°

 

SKU: nhg-50c3-0403-aa99 EAN: 7350006711916 SKU2: 73531