BodyFuel Chlorella (øko) 200x250mg

150 kr rabatt
1 vurdering

299 kr 149 kr inkl. mva.


GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRE
I samarbeid med HeltHjem sørger vi for gratis hjemlevering

Tomt på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo  • Best før: mai 31, 2023

Chlorella er en av de mest næringsrike plantene som finnes på jorden, og er derfor et av de beste tingene vi kan spise. Chlorella er en, eller snarere en slekt, av encella grønne alger. Det meste av verdens produksjon foregår i Japan hvor Chlorella vokser i store ferskvannsbassenger.

Algene er svært små, det blir bare 2-10 mikromillimeter store. Den har et veldig sterkt skall, og man kan ikke absorbere sitt nyttige innhold uten at det blir behandlet. Chlorella selges i en kapsel, tablett, pulver eller ekstrakt.

Chlorella er en god kilde til protein, nyttige fettstoffer, karbohydrater, fibre, klorofyll, vitaminer og mineraler, samt phytonutrienter, inkludert aminosyrer, betakaroten, kalium, fosfor, biotin, magnesiumet B-komplekse vitaminer. Chlorella er også solgt under navnene Algue Verte d’Eau Douce, Bulgaria Chlorella, bulgarsk grønne alger, kinesisk chlorella, Chlorellaalger, chlorella pyrenoidosa, Chlorella vulgaris, Klorell, Clorela, ferskvann grønne alger, Fresh Tang, grønne alger, japansk chlorella, tang, Yaeyama Chlorella. Du må være oppmerksom når du kjøper Chlorella når innholdet av nyttige stoffer kan variere sterkt mellom de ulike merkene som finnes. Dette er fordi det er over 30 forskjellige arter av Chlorella, men to typer, Chlorella vulgaris og Chlorella pyrenoidosa – de er vanligvis referert til i forskningen.

Anbefalt dosering: 2 kapsler daglig. 

Næringsinnhold per 2 kapsler: 

500 mg chlorellapulver

Øvrige ingredienser: fyllstoff, gelatinkapsler (storfe), fargestoff

SKU: 13114 EAN: 7090046130734