BodyFuel Creatine Monohydrate 500g

30000+ solgte50 kr rabatt
166 vurderinger

129 kr 79 kr inkl. mva.


MID SEASON MADNESS
3000+ PRODUKTER PÅ TILBUD + nye tilbud nesten hver dag!

På lager

Ekspress: 1-4 dagers levering fra Oslo  • Best før: desember 31, 2023

Kreatin Monohydrat gir deg en rask økning av muskelvolum og styrke. Kreatin brukes av de fleste elite-idrettsfolk i verden! Øker styrken og muskelvolumet!

Kreatin gir en rask økning av muskelvolum og styrke. Kreatin brukes av de fleste eliteidrettsfolk i verden og bidrar til at styrken øker, muskelvolumet øker og en "tar seg raskere inn igjen". 

Dette er nesten et "must" for alle typer av trening, hvis du vil ha raskere resultater.

Kreatin er et naturlig stoff som inngår i kroppens energiomsetning og som finnes i kjøtt og fisk. Men det kreatinet som finnes i maten er sjelden nok for at du som driver med idrett skal kunne oppnå din maksimale prestasjonsevne.

Vitenskapelige studier har bevist at idrettsutøvere får økt styrke og utholdenhet, tåler melkesyre bedre og innhenter seg raskere av kreatin. Med hjelp av kreatin øker også muskelmassen. Kreatin Monohydrat er en prøvet og ufarlig prestasjonsøker som brukes av forskjellige sportsutøvere som hockeyspillere, fotballspillere, friidrettsfolk og styrketrenere. Kreatin Monohydrat kan også kombineres med andre kosttilskudd. Fordelen med Kreatin Monohydrat er at du på kort tid merker veldig store forbedringer!

Anbefalt dosering (dag 1-5): Bland halvannen teskje kreatin i 2-3 dl vann og innta fire ganger daglig. Spre inntaket utover dagen.

Anbefalt dosering (etter dag 5): Bland halvannen teskje kreatin i 2-3 dl vann og innta en gang daglig

Næringsinnhold per 100 gram: 

0 kcal

0 gram fett

0 gram fett

100 gram protein

0 gram salt

100 gram kreatin monohydrat

Ingredienser: 100% kreatin monohydrat

Nettoinnhold: 500 gram

SKU: BF-17 EAN: 7090046140337