BodyFuel Leucine 500g

4 vurderinger

169 kr uten rabattkode

143 krmed rabattkoden MERKE


Bruk koden: MERKE


Gjelder over 5.000+ merkede produkter!

Sjekk forsiden

På lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 48-timer når du bestiller!  • Best før: 1. mai 2023

Leucin er en essensiell aminosyre som brukes i biosyntese av proteiner. Leucin er en a-aminosyre, som betyr at den inneholder en a-aminogruppe og en a-karboksylsyregruppe og en sidekjedeisobutylgruppe, noe som gjør den til en ikke-polar alifatisk aminosyre.

Dette er viktig for mennesker, noe som betyr at kroppen ikke kan syntetisere den, aminosyren må kroppen få fra kostholdet. Kilder til L-Leucine er matvarer som inneholder protein, som kjøtt, melkeprodukter, soyaprodukter, bønner og andre belgfrukter.
Leucin er gjenstand for utstrakt forskning, og det er demonstrert aktivering av muskelbyggende mekanismer etter inntak. Dette utløser muskelvekst og er således viktig for deg med interesse for å bygge opp muskelmasse.

Leucin er en viktig BCAA

Leucin er en essensiell aminosyre, som ganske enkelt betyr at kroppene våre ikke kan produsere det, og vi må få det fra kostholdkilder. Leucin er den mest omfattende av de tre forgrenede aminosyrene (BCAA) i muskler (de to andre er isoleucin og valin). BCAA aminosyrene utgjør en høy andel av aminosyrene i muskler. De er unike fordi de er de eneste aminosyrene som kan forbrennes av muskler som drivstoff, som konsekvens reduseres både blod og muskelnivå av BCAA etter treningen.
Tidligere så forskerne på aminosyrer bare som stoffer som trengs for å lage muskler og andre kroppsproteiner – som for mursteinene som trengs for å bygge et hus. I tilfelle av leucine har nyere undersøkelser vist at denne aminosyren har flere roller som går langt utover bare å gi materiale til å bygge muskler.

Anbefalt dosering: 500-1000 mg daglig blandet ut med vann eller juice

Ingredienser: 100% l-leucine

Nettoinnhold: 500 gram

  • Anbefalt dosering bør ikke overskrides
  • Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost
  • Produktet bør oppbevares utilgjengelig for barn
  • Skal ikke brukes av gravide, ammende eller mindreårige.
EAN: 7092344444612