BodyFuel Vitamin D3+K

Nyhet100 kr rabatt

199 kr 99 kr inkl. mva.


FÅ 11% EKSTRA RABATT MED KODEN "SURPRISE11" 🔥
GJELDER ALT AV MAT, KLÆR OG KOSTTILSKUDD

På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloOBS: En produksjon av denne varen en feilmerket – det står næringsinnhold per 3 kapsler i stedet for per 1 kapsel!

BodyFuel Vitamin D3+K er et høydosert vitamintilskudd. Tilskuddet inneholder det viktige vitaminet vitamin D i tillegg til vitamin K. Disse vitaminene virker synergisk sammen og er to vitaminer det er vanskelig å få tilstrekkelig av via et normalt kosthold.

Vitamin D er viktig for immunforsvaret, muskelfunksjonen og skjelettet.

  • For sterkt skjelett og optimalt immunforsvar
  • Viktig for muskelfunksjon
  • Vitamin som mange i Norden mangler
  • 80 µg/3200 IU per kapsel
  • Rimelig og høykonsentrert
  • D-vitamin er et livsnødvendig vitamin som er viktig for immunforsvaret, skjelettet og fullgod muskelfunksjon. Den beste kilden til D-vitamin ved siden av fisk, er solen (det er grunnen til at D-vitamin ofte kalles «solvitaminet»).
  • Fordi solen på nordlige breddegrader under store deler av året er for svak til at vi kan generere optimal mengde, blir D-vitaminmangel nå omtalt som et vanlig problem, noe som har gjort kosttilskudd stadig mer populære.

Vitamin K hjelper til i opptaket av vitamin D og er også viktig for blodets koagulering. Vitamin K er også viktig for beinhelsen. Vitamin K finnes naturlig primært i grønne grønnsaker som spinat, brokkoli og lignende, som er vanskelig for mange å få i seg i tilstrekkelig mengder.

Anbefalt inntak: ta en kapsel daglig sammen med et glass vann

NæringsinnholdPer kapsel
Vitamin D3 (mcg)80 (400%)
Vitamin K2 (mcg)100 (133%)

Ingredienser: Mikrokristallisert cellulose, vitamin D3 (kolekalciferol), menaquinone, kiseldioxid, vegetabilsk kapsel (gelatin, fargestoff)

EAN: 7090046126867