Bodylab Minimum Deluxe Proteinbar Chunky Chocolate 65g

1200+ solgtekr rabatt
2 vurderinger

30 kr 27 kr inkl. mva.


Bruk koden SEPFREE for GRATIS frakt!
NB! Du har fri frakt kun ut helgen.

Tomt på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo  • Best før: juli 1, 2019

Bodylab har tatt sin bestselgende proteinbar og gjort den ennå bedre!

Minimum Deluxe Protein Bar er videreutviklingen av en av Danmarks mest solgte proteinbarer noensinne. Med Bodylabs nye Minimum Deluxe setter vi nye standarder for hvordan en proteinbar med lavt sukkerinnhold og høyt proteininnhold (20-22 gram) bør smake, og hva den bør koste. Proteinbaren er produsert under strenge kvalitetskrav og inneholder kun de mest nødvendige og samtidige de beste ingrediensene. Minimum Deluxe er særdeles velegnet for deg som ønsker å øke det daglige proteininntaket på en enkel og bekvem måte.

Under utviklingen er det blitt lagt stor vekt på både utseende, smak og konsistens. Hos Bodylab mener vi selv at vi gir verdensledende low-carb proteinbarer seriøs konkurranse.

Uovertruffen smak og konsistens

Minimum Deluxe er ikke den klassiske low carb-baren slik du kjenner den. Baren er myk, lett å tygge, og – kanskje viktigst av alt – fylt med mer enn 20 gram proteinpulver av høyeste kvalitet.

Hver enkelt proteinbar bidrar på grunn av sitt høye protein- og fiberinnhold til en økt metthetsfølelse, noe som kan være fordelaktig under vekttap, men samtidig stiller den også sukker- og godtesuget hos de fleste.

Minimum Deluxe finnes i 2 velsmakende utgaver; Chocolate Chip Cookie Dough og Chunky Chocolate.

Fellesnevneren for begge barene er høy kvalitet, en masse knasende sjokoladebiter og et minimum av ingredienser.

Næringsinnhold Per bar
Energi293 kcal
Protein20 g
Karbohydrater8.2 g
hvorav sukker1.3 g
hvorav fiber18 g
hvorav polyoler6.3 g
Fett5.9 g
hvorav mettet2.4 g
Salt0.07 g

Ingredienser: MELKEPROTEINER, Isomalto-oligosakkarider, sjokoladebiter med søtningsmiddel (16%) (kakaomasse, Søtningsmiddel (Maltitol), kakaosmør, emulgator (soyalecitin), aroma), Vann, mandler, fuktighetsbevarende middel (erythritol), aroma, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmidler (kaliumsorbat, natriumbenzoat), Søtningsmiddel (sukralose).

Inneholder melk, soya og mandler. Kan inneholde spor av gluten, egg, peanøtter, sulfitter og sesamfrø.

EAN: 5711657042019