Low Carb® sjokolade finnes i ulike sorter og fungerer både som en vanlig sjokoladeplate, og som et tilskudd i bakingen!
De mørke sjokoladene er helt sukkerfrie, mens melkesjokoladene inneholder melkepulver, som resulterer i en liten grad av netto karbohydrater i form av melkesukker.
Egenskaper:
- Stevia er et naturlige søtningsmiddel
- Stevia ødelegger ikke tennene
- Inneholder lite karbohydrater
- Påvirker ikke blodsukkernivået
Advarsel:
- Anbefalt dosering bør ikke overskrides
- Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost
- Produktet bør oppbevares utilgjengelig for barn
- Anbefalt dosering finnes på pakken
Ingredienser: Kakaomasse (min. 58% kakao), søtstoffer (erythritol, steviolglykosider 0,027%), kakaosmør, inulin, kakaopulver, emulgatorer (soyalecitin), smakstilsetning (vanillin, skogfrutis). Kan inneholde spor av nøtter. Vekt: 125g Ernæringsverdi per 100 g: Energi 410 kcal, fett 36 g, karbohydrater 33 g, hvorav sukkeralkoholer 29 g, netto karbohydrater 4 g *, kostfiber 18 g, protein 6,5 g, salt 0,4 g. Ernæringsverdi per porsjon: Energi 123 kcal, fett 11g, karbohydrater 9,9 g, hvorav sukkeralkoholer 8,7 g, netto karbohydrater 1,2 g *, kostfiber 5g, protein 2g, salt 0,2g. * Karbohydratene som har en bemerket effekt på blodsukkeret.