Eyda

Nina High Support Sports Bra Black

Nyhet

849 kr


Nullstill

Farge
Farge: Svart

High support sports-BH

High support sports-behå som gir optimal støtte til bysten når du skal bevege deg. Nina High Support Sports Bra har en gjennomtenkt design med formstøpte skåler, bred lukking og flere justeringsmuligheter. Det er fire justeringsmuligheter i selve lukkingen som gjør at du kan justere omkretsen alt etter hvor stram du vil ha den.

Stroppene kan justeres på to steder; over skuldrene og på den nederste delen. Det betyr at du kan justere sports-behåen til nettopp din byste. På stroppene sitter det også to ringer som kan hektes sammen for den ultimate støtte – og de kan også løsnes hvis du ikke har behov for den helt høye støtten. Ringene settes lett sammen etter at du har fått på deg sports-behåen. Nina High Support Sports Bra kan altså tas av og på uten å måtte over hodet, slik du kjenner det fra en vanlig behå.

Nina High Support Sports Bra er den ideelle sports-behåen til deg som har en større byste. Til deg som bedriver høyintensitetstrening eller løping. Og til deg som opplever utfordringer med å finne en sports-behå som passer både i omkrets og skålstørrelse eller som er uten justeringsmuligheter.

Modellene på bildene bruker str. S og M. Vi anbefaler at du velger din normale størrelse.

83% polyester, 17% elastane

SKU: 1089-B EAN: I/A SKU2: I/A