Fitmiss Tone

50 kr rabatt

199 kr 149 kr inkl. mva.


Tomt på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloFitmiss Tone inneholder konjugert linolsyrer (CLA) av ypperste kvalitet!

Hva er CLA?
CLA, eller Konjugert Linolensyre, er en naturlig fettsyre som man stort sett kan få i seg når man drikker melk eller spiser kjøtt fra dyr som har spist gress. Men, i dagens jordbruk blir ofte okser og kyr foret opp med kraftfor som har en annen fettprofil, og melk og kjøtt fra moderne gårder inneholder derfor ikke så mye CLA som vi har godt av å få i oss.

Det er derfor å anbefale å ta tilskudd, slik at man får i seg en balansert fettsyreprofil, noe som hjelper for å holde kroppsfettprosenten nede.

Hva gjør CLA?
Mange fitnessutøvere tar cla-kosttilskudd, og gjerne på starten av dagen sammen med andre effektive fettsyrer som fiskeolje og kokosolje. En effekt er at kroppen da settes i en modus for å forbrenne fett, og det viser seg at de som tar disse tilskuddene over tid går rundt med mindre fett på kroppen enn de som ikke tar det.

Undersøkelser har også vist at CLA kosttilskudd har en viss forebyggende effekt på kreft i tarm- og mage, og også en viss reduserende virkning på kolestrolet, uten at man helt har klart å bevise hvorfor.

Når trenger du CLA tilskudd?
Cla anbefales til deg som trener vektløfting eller fitness og vil holde kroppsfettet nede uten å miste muskelstyrke. Det er særlig når man tar det i kombinasjon med trening at det hjelper kroppen å forbrenne fett uten at du mister muskelmasse.

Anbefalt inntak: Innta 1-3 kapsler daglig sammen med mat

Innhold per kapsel: 1 gram CLA

 

EAN: 713757368230