PREAD er alt annet en normalt butikkbrød! Svært rikt på proteiner og med lavt innhold av karbohydrater.
Med lav GI og mye fiber – gir dette brødet deg en lang metthetsfølelse og god kontroll på blodsukkeret ditt.
Ikke tilsatt gjær.
Du kan normalt beregne 1 skive PREAD mot 3 «normale» skiver brød.
- Nettoinnhold: 220g
- Ikke tilsatt sukker
- Hvetefri
- Ikke tilsatt gjær
- Lavt karbohydratinnhold
- Enkel tilberedning
- Råvarer uten gluten
PREAD er proteinbrødet som magen og tarmene dine vil elske! Brødet gir deg skikkelig næring og lang metthetsfølelse. Du trenger kun vann og mixer alt sammen i en bolle. Stekes en time.
PREAD smaker fantastisk med det meste av pålegg, men vi kan virkelig anbefale cashewnøttesmør – Deilig!😋😋
En pose inneholder 220g bakemiks – gir ca 7-8 skiver
Tilberedning:
Fyll posen med 2,5 DL vann (bytt gjern ut alt eller deler av dette med plantemelk eller meierimelk)
Lukk posen med lynlåsen.
Rist posen godt i 15 sekunder
Tøm posen innhold i en brødbakeform
La deigen hvile i 15min
Sett i forvarmet ovn på 190C. Over- og undervarme
Etter 60 minutter er PREAD klar!
NEVNTE VI AT PREAD ER VERDENS EKLESTE BRØD Å BAKE? HELL VANN I POSEN OG RIST – Null søl og null oppvask 🙂
NÆRINGSINNHOLD PR 100G – Solsikke og gresskarkjerner
Per 100 gram | PREAD | Vanlig grovbrød |
Energi (kcal) | 175 | 262 |
Fett (g) | 6.5 | 3.9 |
mettet (g) | 0.6 | 0.5 |
Karbohydrater (g) | 5.9 | 45 |
sukker (g) | 0.1 | 1.8 |
polyoler (g) | 0 | 0 |
Proteiner (g) | 15.0 | 8.0 |
Fiber (g) | 16.8 | 6.0 |
Salt (g) | 1.2 | 1.1 |
Ingredienser: Kostfiber (sukkerroer, sikori/inulin, erter, loppefrøskall), erteprotein, eggehvite, havregryn, frø/kjerner (solsikke, gresskar, linfrø), erytritol, kaliumklorid, natriumklorid, bakepulver