Franky’s Bakery Protein Ice Cream 500g

1 vurdering

inkl. mva.


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo  • Best før: januar 1, 2019

Hvis vi skal være ærlige, elsker vi alle den deilige smaken av kremaktig iskrem – og ikke bare om sommeren når det er varmt.

Dessverre består is vanligvis av fett og sukker. Derav den deilige smaken. Av denne grunn velger mange idrettsutøvere og helsebevisste mennesker å ikke spise iskrem. Men takket være denne herlige nyheten, kan du nå få denne syndfulle glede uten skyld! Så enkel og lage, ferdig på kort tid. Krever ingen lang planlegging. Så sant du har en liten fryser, er sunnere iskrem bare et lite rist med en shaker unna.

Anbefalt bruk:
Bland 50 gram pulver med 100ml vann og rist kraftig i shaker, hell deretter blandingen i en bolle og sett den i fryseren i 1.5 -3 timer.

NæringsinnholdPer 100 gram
Energi224 kcal
Fett7.5 gram
hvorav mettet6.8 gram
Karbohydrater19 gram
hvorav sukker12 gram
Fiber0 gram
Protein20 gram
Salt0.13 gram

Ingredienser: Myseproteiner, glukosesirup, sukker, melkeproteiner, stabilisator (kaliumfosfat), antiklumpemiddel (kalsiumfosfat), fettredusert kakaopulver, vegetabilsk olje, dextrose, fruktose, maltodextrin, stabilisator (xantangummi), emulgator (cellusegummi), søtningsmiddel (sukralose, acesulfame K), vaniljearoma

Inneholder melk

Anbefalt bruk:
Bland 1 bolle (50g) med 100ml vann og rist kraftig i shaker, hell deretter blandingen i en bolle og sett den i fryseren i 1,5-3 timer.

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A