Gammelt nytt

150 kr rabatt

379 kr 229 kr inkl. mva.


GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRE
I samarbeid med HeltHjem sørger vi for gratis hjemlevering

Kun 3 på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloEn nydelig strikkebok med plagg til barn i alderen 0 til 5 år i vintage-stil.

Å strikke er å skape varig verdi. Man tar ekstra godt vare på noe som er strikket – uavhengig av om man har fått det i gave eller laget det selv.

Tidligere strikket man av praktisk nødvendighet. Det var rett og slett en rimelig måte å skaffe seg nye klær på. I dag har strikkingen også andre funksjoner: tidsfordriv, meditasjon, gaveproduksjon. Kanskje viktigst er ønsket om å fylle tiden med mening, å skape noe som blir satt pris på, noe som vil bestå. Nettopp dette har vært drivkraften bak Gammelt nytt: å ta vare på det som ellers ville gått tapt.

I denne boken er 30 oppskrifter på barnestrikk – totalt 48 plagg – hentet fra Alle kvinner i perioden 1950–1974. Plaggene er på både tidstypiske og tidløse. Hvert plagg er strikket opp på nytt, og tilpasset moderne størrelser og passformer.

Om forfatteren:

Hanne Brække Wulff (f. 1983) jobber som språkkonsulent, men er også en strikkende småbarnsmor. Hun har studert litteratur og estetikk og har lang erfaring fra forlagsarbeid. Hun mener at om ikke alt var bedre før, så kledde man seg i alle fall stiligere.

Forfatter: Hanne Brække Wulff
Utgivelsesår: 2017
160 sider
1. utgave
Bokmål

EAN: 9788205505407