Hvordan vinne venner

100 kr rabatt

299 kr 199 kr inkl. mva.


GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRE
I samarbeid med HeltHjem sørger vi for gratis hjemlevering

På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloSlik får du innflytelse og fremgang.

Hvordan vinne venner er en håndbok i hvordan behandle andre mennesker, slik du selv vil at de skal behandle deg. Det kan være den viktigste boken du leser, og ingen annen bok tar for seg de samme levereglene som Dale Carnegie gjør i denne klassikeren. Den er udødelig – og anbefales på det varmeste.

«Den mest suksessrike selvhjelpsboken gjennom tidene.»
-The Times

Hva er det som gjør at Hvordan vinne venner blir omtalt som tidenes mest suksessrike selvhjelpsbok i mylderet av slike bøker? Svaret ligger i Dale Carnegies unike evne til å forklare den menneskelige natur på en måte som er forståelig for alle. Og de konkrete eksemplene i boken gjør det enkelt å sette teoriene hans ut i praksis. Boken vil hjelpe deg å forstå hvordan andre mennesker tenker og oppfører seg, slik at du kan vinne flere venner og påvirke mennesker rundt deg. Dette er nyttig kunnskap både i arbeidslivet og i private relasjoner. Samfunnsutviklingen tilsier at Carnegies filosofi og teknikker er minst like aktuelle i dag, som da den aller første utgaven av boken ble utgitt i 1937. I en verden med økt konkurranse og mange spisse albuer, og hvor man blir stilt krav til og målt i alt man gjør, blir det stadig viktigere å være bevisst på sin opptreden overfor andre.

Hvordan vinne venner inneholder fem kapitler, som gir deg oppskriften på suksess:

  • Seks grunnleggende teknikker: Hvordan forholde seg til andre mennesker
  • Seks metoder for å få andre til å like deg
  • Tolv måter å få andre til å tenke som deg på
  • Ni råd om hvordan du kan bli en bedre leder
  • Syv tips om hvordan du kan gjøre privatlivet ditt bedre

Boken inneholder også suksesshistorier, pluss råd om hvordan du kan bruke teknikkene på en måte som faller naturlig for akkurat deg.

EAN: 9788293154907