InvisiBobble Original Pretzel Brown

20 kr rabatt

99 kr 79 kr inkl. mva.


Kun 0 på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloNavy Blue har en jevn blåfarge som er enkel, og passer til de fleste hårtyper. En enkel farge å matche, men også gøy å bruke som armbånd når den ikke er i håret.

Invisibobble har mange forskjellige fordeler:

– Passer til alle hårtyper
– Unngår at strikken drar eller sliter i håret ditt
– Føles skånsomt med glatte flater mot håret
– Prøv også som armbånd mens du fikser deg

Sporløs:

Det magiske trikset med Invisibobble er at de er sporløse og kan tilpasses som en telefonledning, om du husker hva det er for noe? Når ringen er i håret kan du vikle den rundt håret, plasserer den enkelt akkurat sånn du ønsker. Invisibobble hjelper deg legge et jevnt trykk på håret slik at hestehalen ser naturlig perfekt ut, glem gamle strikker som strammer og lager et merke på hestehalen din. Det jevne trykket produsert av Invisibobble gjør at håret skal holdes sterkt i hestehale uten å stramme. Dette gir håret mer plass inne i hestehale enn de ville ha om man brukte en normal strikk.

Unngå hodepine

Viste du at det er et normalt problem blandt kvinner å få hodepine av å gå med en stram strikk? Invisibobble tilbyr et tak som ikke trekker på de enkelte hårstråene, og heller ikke trekker i hodebunnen! Vi lover du vil få en bedre hverdag med Invisbobble, prøvselv.

Omsorg:

Invisibobble tilbyr mer enn bare et sporløst utfall. Det er også kjent for å være skånsomt mot håret. Tetningen i strikken er ikke laget av metall, noe som ofte er årsaken til at man river ut eller drar med litt hår når man bruker vanlig strikker. I stedet har man loddet de to endene sammen jevnt, slik at de ikke er mulig å rive ut hår, eller gjøre noen skade på håret.

Alle hårtyper:

Invisibobble kan brukes med alle hårtyper! Uansett om du har krøllete, rett, tykt eller tynt hår!!

Armbånd triks:

Invisibobble kan enkelt bæres som et armbånd når du ikke har det i håret.

Pakken inneholder 3 stk.

EAN: 4260285373022