Jack Link’s Beef Jerky Teriyaki 70g

800+ solgte15 kr rabatt
1 vurdering

89 kr 75 kr inkl. mva.


EKSTREM PÅGANG
Tekniske problemer gjør at vi forlenger salget så alle rekker å handle.

På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloBeef Jerky fra Jack Link´s er laget av nøye utvalgt storfekjøtt og krydret etter en gammel familieoppskrift. Deretter er kjøttet langsomt tørket. Det går med så mye som 260 gram førsteklasses kjøtt for å lage 100g Beef Jerky.

Beef Jerky gir god metthetsfølelse uten å føles «tungt», og er perfekt som en sunn snack. Passer for folk på farten og både før, under og etter trening.

Det benyttes mørnet indrefilet av storfe for å produsere sunne, naturlige og smaksrike høykvalitetsprodukter med god tyggemotstand og saftig konsistens. En fellesnevner for alle produktene vi fører fra Jack-Link´ er at de inneholder maksimalt 3 % fett, har få kalorier, lavt kolesterol, få karbohydrater og høyt proteininnhold.

Den gamle oppskriften
For å lage Jack Link´s Beef jerky går det med 260g førsteklasses kjøtt for å lage 100g Beef Jerky. Kjøttet er behandlet etter en gammel familieoppskrift og tørket.

Beef Jerky Link´s er overbevist om at grundigheten og tålmodet som legges inn i prosessen er med på å gjøre Beef Jerky til verdens beste tørkede kjøtt. De ferdige bitene er proteinrike med kun 3 % fett – perfekt som et sunt, kjapt og mettende mellommåltid for folk i farten.

Beef Jerky fra villmarken og ut i verden.
Det var indianeren som fant opp Jerky, de skar opp bøffelkjøtt i strimler tørket det i sommersolen og røkte det over bålet. Resultatet var et meget mørt, næringsrikt og holdbar mat som ble benyttet som niste på lengre jaktturer og i det daglige livet.

NæringsinnholdPer 100 gram
Energi (kcal)260
Fett (g)3,5
hvorav mettet (g)1,7
Karbohydrater (g)15
hvorav sukkerarter (g)12
Kostfiber (g)0
Proteiner (g)42
Salt (g)5,1

Ingredienser: Beef, sugar, salt, dried soy sauce (wheat, soybeans, salt, maltodextrin), hydrolyzed corn protein, yeast extract, spices, flavouring, nitrite curing salt (salt, preservative agent: sodium nitrite), antioxidant: extract of rosemary, acidity regulator: citric acid, smoke flavouring

EAN: 4251097408057