Jerf Gela 2.0 Tights Black

11700+ solgte300 kr rabatt
1089 vurderinger

699 kr 399 kr inkl. mva.


Jerf Gela 2.0 Tights Black
Nullstill

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo«Denne nyheten er superdigg! Sitter godt i midja og holder seg fast i alle ulike treningsformer. Liker at den ikke er for lang i anklene da jeg har korte ben. Absolutt en ny favoritt 😍« Ina Haugen Moe (Barrys Bootcamp)

Kundefavoritten Gela Tights er nå tilgjengelig i en forbedret utgave – Gela 2.0!

I et forsøk på å lage den perfekte tightsen har Jerf samlet feedback på Gela 1.0 fra vårt eget testpanel med ambassadører og en lang rekke kunder. Gela 2.0 har nå fått en rekke oppgraderinger, tightsen er nå; 100% squatproof, fått ekstra støtte rundt midjen, og er litt lavere enn første utgave av Gela. Resulatatet er en kompromisløs tights som du kommer til elske. Gela 2.0 tights har også gull  farget på logo bak på tightsen, i tillegg til fin ny gull logo på benet.

Egenskaper:

  • Gull logo på waistband og ben
  • High Waist
  • 100% Squatproof 🏋️‍♀️
  • God support
  • Seamless
  • God svettetransport
  • Tørker raskt
  • Materiale: 90% Polyamid 10% Elastan

Modellen er 168cm og bruker størrelse XS.

Gela 2.0 finnes også i fargene;

Jerf Gela 2.0 Tights Vintage Khaki

Jerf Gela 2.0 Tights Charcoal

Jerf Gela 2.0 Tights Maroon

Jerf Gela 2.0 Tights Navy

Jerf Gela 2.0 Tights Dark Green

 

«Jeg synes Jerf Gela tightsene sitter utrolig godt på. Dette spesielt med en følelse av «hold-in» effekt, samt som den er strechy og får formene godt frem! Den er passelig høy i livet, og finnes i såå mange finer farger😍 Soleklart en av mine favoritter» – Kristine Nymark Lillebakken (Tights.no Ambassadør)

«Tightsen som ägnar sig lika gott till yoga, vardags, och styrketräning! Stoffet är passe tjockt på ett behagligt sätt och strikken i midjan stramar på dem riktiga platserna och är så pass hög att det passar att ha crop-top/bh till! Tightsen har en perfekt längd och slutar strax ovanför ankeln (jag är 163cm) 😍»  Josefin Engstrand (Flyvertinne)

«Myk og behagelig tights som sitter godt under både løping og styrketrening! Jeg liker spesielt godt at den er høy i livet og strammer på de helt riktige stedene, samtidig som den er tykk i stoffet uten å føles kvelende.»Charlotte Karlsen (ACTIC Norge)

«Har blitt en stor favoritt her! Den sitter godt på under både CrossFit, løping og styrke. Fantastisk at den sitter stramt uten å være ubehagelig. Den er normal i størrelse og lengde, noe som gjør det enkelt å velge str! 😍👍 Nydelige farge og veldig deilig stoff!» Karoline Aadne (Sykepleierstudent)

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A