Jerf Gela 2.0 Tights Charcoal

1100+ solgte
688 vurderinger

inkl. mva.


Black

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo«Denne nyheten er superdigg! Sitter godt i midja og holder seg fast i alle ulike treningsformer. Liker at den ikke er for lang i anklene da jeg har korte ben. Absolutt en ny favoritt 😍« Ina Haugen Moe (Barrys Bootcamp)

Ambassadør favoritten Gela Tights er nĂĽ tilgjengelig i en forbedret utgave – Gela 2.0

I et forsøk pü ü lage den perfekte tightsen har Jerf samlet feedback pü Gela 1.0 fra Tights.no ambassadører. Gela 2.0 har nü fütt en rekke oppgraderinger, tightsen er nü; 100% squatproof, fütt ekstra støtte rundt midjen, og er litt lavere enn første utgave av Gela. Resulatatet er en kompromisløs tights som du kommer til elske.

Egenskaper:

  • High Waist
  • 100% Squatproof 🏋️‍♀️
  • God support
  • Seamless
  • God svettetransport
  • Tørker raskt
  • Materiale: 90% Polyamid 10% Elastan

Modellen er 171cm og bruker størrelse S.

Gela 2.0 finnes ogsĂĽ i fargene;

Jerf Gela 2.0 Tights Vintage Khaki

Jerf Gela 2.0 Tights Navy

Jerf Gela 2.0 Tights Maroon

Jerf Gela 2.0 Tights Black

Jerf Gela 2.0 Tights Dark Green

 

 

«Jeg synes Jerf Gela tightsene sitter utrolig godt pĂĽ. Dette spesielt med en følelse av ÂŤhold-inÂť effekt, samt som den er strechy og fĂĽr formene godt frem! Den er passelig høy i livet, og finnes i sĂĽĂĽ mange finer farger😍 Soleklart en av mine favoritter» – Kristine Nymark Lillebakken (Tights.no Ambassadør)

«Tightsen som ägnar sig lika gott till yoga, vardags, och styrketräning! Stoffet är passe tjockt pĂĽ ett behagligt sätt och strikken i midjan stramar pĂĽ dem riktiga platserna och är sĂĽ pass hĂśg att det passar att ha crop-top/bh till! Tightsen har en perfekt längd och slutar strax ovanfĂśr ankeln (jag är 163cm) 😍»Â  Josefin Engstrand (Flyvertinne)

«Myk og behagelig tights som sitter godt under bĂĽde løping og styrketrening! Jeg liker spesielt godt at den er høy i livet og strammer pĂĽ de helt riktige stedene, samtidig som den er tykk i stoffet uten ĂĽ føles kvelende.»Charlotte Karlsen (ACTIC Norge)

«Har blitt en stor favoritt her! Den sitter godt pĂĽ under bĂĽde CrossFit, løping og styrke. Fantastisk at den sitter stramt uten ĂĽ vĂŚre ubehagelig. Den er normal i størrelse og lengde, noe som gjør det enkelt ĂĽ velge str! 😍👍 Nydelige farge og veldig deilig stoff!»Â Karoline Aadne (Sykepleierstudent)

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A