Jerf Sanibel Bra Cinnamon Econyl

140 kr rabatt
30 vurderinger

399 kr 259 kr inkl. mva.


Cinnamon Econyl
Nullstill

Ekspress: 1-3 dagers levering fra OsloJerfs første bærekraftige BH i Econyl - Sanibel er en sportsbh i solid seamless materiale med hel rygg!

Sportsbhen er produsert i et materiale som tørker raskt og har god svettetransport. Sømmer som gnager i huden har vi unngått fullstendig, da den er laget seamless, for eksepsjonell komfort. Sanibel Bra egnes best til lav-intensitet økter, da den gir lett støtte.

Midjebåndet er bredt, og sørger for at den holder seg på plass under lett-aktivitet!

Egenskaper:

  • Econyl
  • Hel rygg
  • Lett støtte
  • Seamless
  • God svettetransport
  • Tørker raskt

81% Econyl Polyamide 11% Polyamide 8% Elastane

Hvorfor velge ECONYL®?
I et samarbeid mellom Jerf og ECONYL® hentes fiskegarn ut av havet, bearbeides og strikkes. ECONYL® er et re-generert nylon laget av avfall som blir omgjort til en av de høyeste kvalitetene nylon, nemlig nylon 6. Dette er et uendelig resirkulerbart materiale og kan gjenbrukes til å lage nye bærekraftige plagg i fremtiden. Dette er første steg på veien for å kunne drive med sirkulær mote som gjenbruker allerede eksisterende ressurser.

Hva skjer med havene våre nå?
Plastforsøplingen er en trussel mot alt dyreliv i havet. Søppelet finnes på overflaten og helt ned til de dypeste av verdens havområder. Alt fra de minste plankton til de største hvalene påvirkes av plasten. Sjøfugl er spesielt utsatt. En undersøkelse av havhester i Nordsjøen viste at hele 9 av 10 fugler har plast i magesekken.

Forsøplingen er også en trussel mot mennesker. Hvis fisk og annen sjømat blir syke og dør, forsvinner både matfatet og arbeidsplassene til millioner av mennesker, særlig der problemet er størst i ulike deler av Asia. Plastforsøpling er også en trussel mot rent drikkevann i disse områdene.

Den siste IPBES-rapporten til FNs naturpanel dokumenterte at marin plastforsøpling har tidoblet seg siden 1980. Forsøplingen påvirker minst 267 arter; blant annet 86 prosent av marine skilpadder, 44 prosent av sjøfugler og 43 prosent av marine pattedyr. (Kilde: WWF)

 

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A