LEVITY – Queen Leopard

1000+ solgte400 kr rabatt
11 vurderinger

999 kr 599 kr inkl. mva.


Nullstill

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloLevity Leopard er en ny premium trenings- og fritidssko fra Levity. Skoen kommer med et kult leopard print på sålen, leopard stropp, og en vinrød hemp bak på skoen.

Skoen har en tettsittende passform (som en sokk), slik at du nesten ikke føler at du har den på. Overdelen er strikket slik at skoen puster godt uten at det går på bekostning av støtten eller kvaliteten. Under finner du en dempet såle som gir komfort og holder hele dagen igjennom.

Skoene er designet for å fungere til alle typer lette treningsøkter.

Bruk størrelsen du pleier å bruke på andre sko.

Størrelsen på Levity NHG Neon / Leopard Queen er justert ned fra den tidligere modellen Levity Joggesko Grey / Black. Det vil si at når du velger størrelse, velg den størrelsen du normalt bruker i sko, alternativt størrelsen under den du brukte på Levity Joggesko.

Egenskaper:

  • Sømløs strikk
  • Stropp
  • Superlette! (kun 200 gr)
  • God støtte i helen

Levity kjennetegnes av enkelt og funksjonelt design som legger til rette for effektiv trening. Under utviklingen av produkter blir det fokusert på en bærekraftig produksjon og en designprosess med mål om å stimulere til harmoni, velvære og bevegelsesfrihet.

Ser mer produkter fra Levity her!

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A