LEVITY Yoga Strap – Pink

40% rabatt

199 kr 119 kr

På lager

Lekker Yoga-strap av vevet bomul i velkjent LEVITY-kvalitet. Perfekt must-have for yogatimen!

LEVITY Yoga Strap er et yogabånd av svært god kvalitet med lekker finish. Båndet er fremstilt av vevet bomull og er 100% organisk. Solid metallås for enkel justering.

  • Kan vaskes på 40 grader
  • Størrelse 183×3,5 cm
  • Lekker design med brodert LEVITY-logo

Leveringsinformasjon

Gratis frakt over 1000,- fra vårt lager i Oslo. Frakt på mindre pakker kun 59,-

Pakker sendes med HeltHjem eller PostNord samme eller neste virkedag. Lette pakker leveres rett i postkassen eller på dørmatten (med sporing), og større forsendelser hentes trygt på ditt nærmeste hentested.

Normal leveringstid i Norge er 1-4 dager.

Merke

LEVITY Premium Fitness

LEVITY premium fitness kategoribanner_06

Levity Premium Fitness er anerkjent for treningsutstyr av høy kvalitet skreddersydd for yoga, fitness og funksjonell trening/crossfit. Enkelt og funksjonelt design som legger til rette for effektiv trening i trygge omgivelser. Under utviklingen av produktene fokuseres det på bærekraftig produksjon, og designprosessen har som mål å utvikle produkter som stimulerer til harmoni, velvære og bevegelsesfrihet samtidig som utstyret tåler røff behandling.. Resultatet er en stilren og ergonomisk utforming som gjør Levity til et naturlig valg for dem som ønsker treningsutstyr som både ser bra ut og motiverer til lystbetont trening!

Vis alt fra LEVITY Premium Fitness