Ligg Et Hode Foran Med Funksjonell Hjernetrening

50 kr rabatt

399 kr 349 kr inkl. mva.


GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRE
I samarbeid med HeltHjem sørger vi for gratis hjemlevering

Tomt på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloDenne boken gir deg morsomme og praktiske teknikker som både trener hjernen til bedre prestasjoner i hverdagen og topp mentalhelse. Du lærer teorien med 5-minutters hjernedates og praktiserer med bokens digitale hjernegym.

Hva hvis du kunne bli superproduktiv, takle stress med et smil, huske navnet til alle du møter, lære et nytt språk på noen måneder eller innovere og finne kreative løsninger på problemer? Hva om du enkelt kunne skape nye og meningsfulle relasjoner?

ER DU FORBEREDT? Vi går spennende og utfordrende tider i møte: eldrebølge, klimaendringer og flyktningstrømmer skjer samtidig som samfunnet i større grad automatiseres og robotiseres. 30–50 prosent av dagens stillinger kan være borte allerede om ti år. Alle er enige om problemene, men få snakker om løsningene. Er du rustet til å omstille deg hurtig nok?

SVARET LIGGER MELLOM ØRENE. Ny innsikt om hjernen gjør det nå mulig å lære seg nye ferdigheter lynraskt. Hva hvis du kunne bli superproduktiv, takle stress med et smil, huske navnet til alle du møter, lære et nytt språk på noen måneder eller innovere og finne kreative løsninger på problemer? Hva om du enkelt kunne skape nye og meningsfulle relasjoner?

FUNKSJONELL HJERNETRENING GJØR DET MULIG. Mange av oss holder kroppen i form, men hva gjør vi egentlig for hjernen? Denne boken gir deg morsomme og praktiske teknikker som både trener hjernen til bedre prestasjoner i hverdagen og topp mentalhelse. Du lærer teorien med 5-minutters hjernedates og praktiserer med bokens digitale hjernegym.

 

EAN: 9788283111736