Mer Matglede Med Lavkarbo

80 kr rabatt
1 vurdering

299 kr 219 kr inkl. mva.


GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRE
I samarbeid med HeltHjem sørger vi for gratis hjemlevering

På lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloMer matglede med lavkarbo er skrevet av Anne Aobadia. Anne er oppskriftsansvarlig på Skandianvias mest leste helseside, kostdoktorn.se, der hun skriver sammen med den populære legen Andreas Eenfeldt.

Vil du ha et slankende kosthold, men samtidig bevare matgleden? Alle kan finne en lavkarbovariant som passer! Med lavkarbo blir det lett å lage sunn mat! Denne oppskriftsboken gir deg alle verktøyene du trenger, og 100 oppskrifter på små og store måltider.

Det du slipper i denne kokeboken er gluten og tilsetningsstoffer. Her lærer du hvor lett det kan gjøres å lage mat som hjelper deg med vekten og samtidig gir deg god helse. Dette er en flott og inspirerende kokebok som vil gi deg lettlaget, sunn og slankende mat!

Mer matglede med lavkarbo: fra forordet
Å SKRIVE OM MAT ER Å SKRIVE OM MINNER. I mitt tilfelle handler det i tillegg om å videreformidle fantastiske smaksopplevelser og lykkelige stunder til andre. Men det er også en følelsesreise. Hvilke følelser og minner kommer min mat til å vekke hos deg? Det vet jeg jo ingenting om. Etter hvert som jeg holder på med denne boken, kjenner jeg meg rimelig trygg. Jo mer jeg skriver og tester ut, desto sikrere blir jeg på at oppskriftene kommer til å finne et hjem. For jeg har mange tiår med matlaging i kroppen.

EAN: 9788283111743