Miiego BOOM Arctic White

1100 kr rabatt
(2)

499 kr


Arctic White
På lager


  • BOOM-LYDEN: PRISVINNENDE LYD MED HØY KVALITET
    Klar for en flott og imponerende lydopplevelse uten distraherende kabler?

BOOM by MIIEGO® har den prisbelønte høye kvaliteten på lyd i BOOM-serien. BOOM-serien fra MIIEGO® har vunnet en rekke internasjonale tester og priser for fremragende design, funksjonalitet og førsteklasses lyd.

Ved å bruke optimaliserte lydkomponenter av høy kvalitet, leverer BOOM krystallklar lyd med kraftig bass og skarp diskant – noe som gir deg en helt glimrende lydkvalitet og en virkelig sterk og kompromissløs musikkopplevelse, enten til innendørs eller utendørs bruk.

INNOVATIVT DESIGN med utskiftbare Øreputer
Det splitter-nye og innovative TWIST’N’TURN-designet på alle BOOM by MIIEGO® hodetelefoner gir en helt ny dimensjon til bruken og funksjonaliteten til hodetelefonene dine.

Denne nye funksjonen lar deg raskt og enkelt bytte øreputer, noe som betyr at du alltid kan velge å ha på deg og bruke de øreputene som DU foretrekker og som passer dine behov i en hvilken som helst situasjon; være seg på farten, på sofaen din, under treningsøkter og så videre.

Det vil også bidra til å utvide levetiden til produktet ditt, da slitte øreputer nå enkelt kan skiftes og erstattes uten å måtte kaste hele produktet.

vaskbare ACTIVE-LIFE ØREPUTER inkludert
Et ekstra sett med MIIEGO® ACTIVE øreputer er inkludert.

Disse spesialproduserte øreputene er utviklet for din aktive livsstil, da de både kan vaskes og er laget av pustende nettingmateriale, som hjelper deg med å holde ørene tempererte.

Anbefalt for sport og intense treningsøkter. Du behøver ikke bekymre deg for at øreputene for sport blir våte og svette, da de kan vaskes i vaskemaskinen din på 30 grader.

Imponerende levetid på batteriet
Tiden din er et knapphetsgode, og med opptil 36 timers batterilevetid får du flere dager med fantastiske musikkopplevelser i ørene.

Du behøver ikke bekymre deg om å måtte lade din BOOM by MIIEGO® men kan rett og slett bare nyte friheten med å ha BOOM i bagen din, klar til å spille favorittmusikken din, når som helst og hvor som helst.

*Den nøyaktige batteritiden vil avhenge av volumnivå og type musikk du hører på. Vi anbefaler at du ikke lytter til musikk med høyt volumnivå over lengre tid, da dette kan skade hørselen din.

SvÆrt enkel i bruk
Med lett tilgjengelige knapper på høyre øretelefon, vil du se hvor utrolig enkelt det er å bruke din BOOM by MIIEGO®.

Juster volumet, endre sangen, pause musikken og motta telefonsamtaler ved å bare trykke en knapp – det blir ikke mye enklere enn det!

TrådlØst eller med ledning
Du får friheten til å velge: Trådløst eller med ledning/kablet. Vi har inkludert en ekstra AUX-ledning i BOOM-pakken din, slik at du fritt kan bytte mellom alternativene basert på dine preferanser.

På iPhone/ iOS-enheter kan du automatisk se batteristatusen når du kobler til BOOM by MIIEGO via Bluetooth. Og hvis det skulle hende at du går tom for strøm, kan du enkelt koble til AUX-ledningen og fortsette å lytte til favorittmusikken din, til og med med tomme batterier – ganske smart, ikke sant?

Testvinner for «over-ear» hodetelefoner
Det anerkjente skandinaviske helsemagasinet iForm, som utgis og selges i Danmark, Finland, Norge og Sverige, har foretatt en stor gjennomgang av hodetelefoner.

I testen ble BOOM by MIIEGO® kåret til iFORMs TESTVINNER i kategorien «over-ear hodetelefoner».

READY. SET. MIIEGO.

SKU: MIIEGO-11088 EAN: 768563815454