MIIEGO MiiBLASTER – Wireless BOOMBLASTER

1 vurdering

1899 kr uten rabattkode

1775 krmed rabattkoden SALE


På lager

Ekspress: Vi pakker og sender innen 24-timer når du bestiller!MiiBLASTER er en trådløs boomblaster i elegant design fra danske MIIEGO
THE MIIEGO SOUND
MiiBLASTER fra danske MIIEGO® er en trådløs boomblaster i et elegant design, bygget for livet på farten, innendørs eller utendørs, med IPX5-sertifisering som gjør den motstandsdyktig mot vann og regn. MiiBLASTER fra MIIEGO gir deg utmerket lydkvalitet i hagen, på stranden, på fotballbanen eller på en piknik med venner.
Ved å klikke EQ-knappen får du 4 tilpassede EQ-innstillinger, som gir deg total frihet til å nyte musikken din som: «Bass», «Rock», «Pop» og «Classic».
Come Rain or Shine
Ta MiiBLASTER av MIIEGO® med deg til enhver anledning, uansett forhold. Den solide byggekvaliteten, det integrerte håndtaket og IPX5-sertifiseringen gir deg den ultimate friheten til å nyte favorittmusikken uansett forholdene.
Batteritid, med så mye tid...
MIIEGO designet MiiBLASTER for å håndtere ikke bare de tøffeste værforholdene, men også for å gjøre det enkelt å lytte til yndlingsmusikken din i timevis. Med det innebygde oppladbare batteriet på imponerende 5400 mAh, gir MiiBLASTER høyttalerne f.eks. opptil 6-8 timers batteritid ved 50% volum. MiiBLASTER fra MIIEGO gir deg lyden til første og andre omgang av kampen - så vel som seiersfeiringen ...!
MIIEGO® – Active Lifestyle Audio.
READY. SET. MIIEGO®SpesifikasjonerType: Wireless Bluetooth Speaker
Bluetooth Versjon: 5.0
Trådløs rekkevidde - opptil: 20 meter
Produktvekt: 2625 gram
IPX-nivå sertifisering: IPX5
Batterikapacitet: 5400 mAh
Kabeltilslutning muligt: Ja. AUX.
SKU: MIIEGO-12030 EAN: 768563815072