MIIEGO MiiBUDS ACTION – TWS Earbuds

11 vurderinger

1099 kr inkl. mva.


☀ Ikke gå glipp av sommertilbudene!
Sjekk forsiden for en tilbudsoversikt

Tomt på lager

Ekspress: 1-4 dagers levering fra OsloMIIBUDS ACTION fra MIIEGO® – 100% TRÅDLØSE ØREPROPPER
MIIBUDS ACTION fra MIIEGO® – 100% TRÅDLØSE ØREPROPPER
Klar for ACTION med ubegrenset bevegelsesfrihet? Møt din nye ultimative treningspartner, MiiBUDS ACTION fra MIIEGO.
MiiBUDS ACTION er helt uten ledninger og ekte trådløse ørepropper (TWS) bygget for ACTION med et sikkert ørekrok-design, sertifisert IPX6 vanntette, toppmoderne lyd med førsteklasses COMPLY™ skumpropper samt en ekstrem og imponerende batterikapasitet som gir deg opptil 90 timer total spilletid!
Tilpasset ACTION med sikker ørekrok og innebygd mikrofon

De fleksible og myke MIIEGO® ACTION ørekrokene sørger for at øreproppene holder seg komfortabelt og trygt på plass gjennom hele treningen. Ørekroken går over og bak øret ditt, noe som gjør det til et glimrende og trygt valg for alle fysiske aktiviteter som løping, trening og aktivitet generelt.
Vekten til hver MiiBUD er bare 8 gram, noe som gjør dem veldig lette og behagelige å ha på – du glemmer raskt at du bruker dem!
MiiBUDS ACTION har en innebygd mikrofon i hver ørepropp for å ringe, samt en enkel betjeningsknapp på hver side.
IPX6 Vanntett: Designet for løping og aktivitet
MiiBUDS ACTION ørepropper er fullstendig svette- og vanntette da de er designet og konstruert for en aktiv livsstil og for å overleve det tøffe og utfordrende skandinaviske klimaet. De kan brukes under alle trenings- og værforhold, for eksempel din neste joggetur i kraftig regn. Ingen grunn til bekymring, MiiBUDS er sertifisert IPX6 vanntette.

MIIEGO: PRISVINNENDE LYD MED HØY KVALITET
MIIEGO® leverer prisbelønt lyd med høy kvalitet, og har vunnet en rekke internasjonale priser for fremragende funksjonell design og suveren lyd for deg som er aktiv.
Imponerende batterilevetid og innebygd strømbank
OPPTIL 90 timer SAMLET MUSIKSSPILLETID!
Hver MiiBUD inneholder et kraftig innebygd batteri som gir deg opptil 6 timers musikktid per lading. Øreproppene vil trådløst automatisk lagre i MIIEGO® ladeenheten når de er plassert der, og de kan lade opp til 14 ganger inne i etuiet! Det gir deg opptil utrolige 90 timers musikktid i et full-ladet etui!
MIIEGO® lade-etuiet kan også brukes som en ekstern strømbank for å gi ekstra strøm til smarttelefonen eller andre enheter gjennom den innebygde USB-porten. Etuiet har en praktisk ladekabel som er diskret montert på baksiden, slik at du alltid har den med deg.
Høykvalitets minneskum Ørepropper fra COMPLY™
MiiBUDS ACTION fra MIIEGO® leveres med forhåndsinstallerte COMPLY ™ høykvalitets skumpropper laget av supermykt materiale i minneskum. Disse unike og førsteklasses proppene fra USA tilpasser seg forsiktig størrelsen på øregangen din, som forhindrer dem i å falle ut, og gir enestående lydkvalitet, komfort og en ideell tilpasset ørepassform.

Den tette passformen til COMPLY ™ skumproppene øker også isolasjonen og blokkerer ekstern støy, noe som gir deg en bedre lydopplevelse med forbedret bass. Du er klar til å nyte favorittmusikken din uten eksterne forstyrrelser.
I tillegg til COMPLY ™ skumpropper, får du også ytterligere 3 sett med propper av silikon for å optimalisere din personlige og perfekte passform for øret.
Ørepropper i silikon i 3 størrelser: S, M og L.
MiiBUDS ACTION TWS-ørepropper presenteres stolt av MIIEGO®. Et dansk merke som er spesialister på lyd.
MIIEGO® – Active Lifestyle Audio.
READY. SET. MIIEGO®SpesifikasjonerType: In-ear
Produknavn: MiiBUDS ACTION
Bluetooth Versjon: 5.0
Produktvekt: 8/130 gram
IPX-nivå sertifisering: IPX6
Innebygd mikrofon: Ja
Inkludert lade-etui: Ja
Batteriets spilletid per lading - opptil: 6/90 timer

SKU: MIIEGO-11060 EAN: 768563815140