Miiego

W7

600 kr rabatt
(2)

199 kr


!! SUPERUKE !!


Ekstra rabatt på din ordre

–>

Hent rabattkoden din her

<–

Tomt på lager


Vanntett mini-design – eksplosiv lyd
W7 by MIIEGO® er små, lette og vanntette trådløse ørepropper med ekstrem batterikapasitet. De veier bare 10 gram og det får deg faktisk til å glemme at de er i ørene! Som et resultat får du full bevegelsesfrihet og kan nyte musikken din uten forstyrrelser.

Ved å bruke de beste komponentene har W7 by MIIEGO® en krystallklar lyd med en kraftig bass og skarp diskant – en toppmoderne lydopplevelse.

Superlette med ekstrem batteritid
Foruten å være superlette (11 gram) inneholder W7 by MIIEGO® også to ekstremt kraftige innebygde batterier som er optimalisert for å gi deg mer enn 12 timers musikk per opplading. Det er mye mer enn nødvendig for å gi deg nok tid til å lytte til musikken din neste joggetur eller økt i treningsstudioet, uten å tenke på å lade opp hodetelefonene.

*Den nøyaktige batteritiden vil avhenge av volumnivå og type musikk du hører på. Vi anbefaler at du ikke lytter til musikk med høyt volumnivå over lengre tid, da dette kan skade hørselen din.

COMPLY™ propper i minneskum
W7 by MIIEGO® tilbyr deg en unik og ideell tilpasning med medfølgende COMPLY™ propper. De er laget av mykt minneskum som lukker øregangen forsiktig og gir uovertruffen komfort og tilpasser seg øret. Slik kan brukerne høre musikken uten eksterne forstyrrelser, akkurat slik det er ment å være.

På toppen av det får du også 3 ekstra sett propper i mykt silikonmateriale. De kommer i 3 forskjellige størrelser – S, M og L – slik at du kan finne den perfekte passformen for DINE ører.

IPX6 vanntett og for alle værforhold
Med en IPX6-sertifisering er øretelefonene vanntette og dermed designet for aktiv bruk i all slags vær, fullstendig motstandsdyktige mot kraftig regn og svette.

READY. SET. MIIEGO.

SKU: MIIEGO-11056 EAN: 0768563815218
Kjøp