Monster® iSport Achieve In-Ear Wireless Headphones Blue


590 kr inkl. mva.


Tomt på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloKablet InEar hodetelefon fra Monster med ControllTalk Universal for styring av musikk og telefonanrop.

 iSport Achieve Headphones fra Monster®

Monster® iSport Achieve In-Ear hodetelefoner er perfekt for deg som har behov for høy grad av støy isolasjon. Disse gir deg omtrent 90%. Det betyr at du fremdeles kan høre litt av hva som foregår rundt deg, men musikken har du for deg selv. Profilen på Monster® iSport Achieve er ganske flat og «usynlig» og passer godt hvis du bruker hjelm, snøbriller og lue.

Monster® iSport Achieve bruker en myk men samtidig fast nok fane -SecureFit SportClip, som holder hodetelefonen på plass under harde treningsøkter med høy grad av bevegelighet. De er vann, svette, varme og kulde bestandige og du kan vaske dem for hånd. Kabelen er av såkalt krøllfri type.

Den har en flat profil og er enkel å strekke ut, selv fra sammenkrøllet tilstand. På kabelen sitter det en svar- anropsknapp slik at du enkelt kan ta telefonen hvis du bruker Monster iSport Achieve sammen med en smarttelefon.

SKU: monster-137090 EAN: 050644757358