Monster® iSport Compete In-Ear Headphones Blue

101 kr rabatt
2 vurderinger

590 kr 489 kr inkl. mva.


Tomt på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloMonster® Compete In-Ear er en kablet hodetelefon med universal telefonanropskontroll.

iSport Compete In-Ear Headphones fra Monster®

Trenger du skikkelig kvalitet fra hodetelefonene som du bruker i treningssammenheng så sjekk ut Monster® iSport Compete. Disse In-Ear hodetelefonene er gjennomtenkte og vellydende. De er utstyrt med en mikrofon og fjernkontroll på ledningen som gjør det mulig å styre volumet, hoppe over spor og svare på anrop uten at du må strekke deg etter mobilen eller kilde enheten.

De har en lav ytre profil som passer godt til bruk under luer, hjelmer etc. Kabelen er gjennomdesignet av Monster® og er av såkalt krøllfri type. Selv fra sammenrullet/sammenkrøllet tilstand er de lette å løse opp til sin fulle lengde.

Den vinklete minijack kontakten gjør at profilen mot og med telefon eller musikkspiller ikke bygger for mye, og har mye mindre sjanse for å få slitasjebrudd. Det følger med 3 forskjellige størrelser på Monsters patenterte SequreFit™ SportClip™ ørefaner som gjør at disse proppene sitter fast selv under kraftige bevegelser.

Monster® iSport Compete stenger ute ca. 80 – 90% av lyd og støy utenfra, men gir deg likevel informasjon om hva som foregår rundt deg. Monster® iSport Compete tåler svette, kulde og varme og kan vaskes skånsomt for hånd. Perfekte for både innendørs- og utendørs bruk. Vedlagt følger det også en fin oppbevaringsbag som du kan ha Compete i når de ikke er i bruk.

SKU: monster-137083 EAN: 050644757280