Monster Supersnacks

Monster Lavkarbo Linbrød – Klassisk 440g – 1% KARBOHYDRATER!

2200+ solgte30 kr rabatt
(60)

49 kr


Tomt på lager


OBS: ved en tidligere produksjon av disse brødene ble det avdekket feil på emballasjen som gjorde at en del brød ikke var pakket lufttett, noe som gjorde at brødene ble dårlige før best før-dato. Dette skal nå være løst på denne produksjonen!

Brødene er laget av linfrø, uten mel / korn. Dette gir en sterkere og annerledes smak enn vanlig brød. Brødskivene smaker best ristet!

Nydelig brød basert på linfrø med kun 1% karbohydrater, godt næringsinnhold og helt uten allergener!

Vår nye serie med linfrø-brød inneholder bakst basert hovedsakelig på økologiske linfrø. Disse brødene er fulle av sunn energi, næring, og en rekke av forskjellige helsefordeler. Brødene er lavkarbo, ketogensk, glutenfrie, 100% allergifrie, høye på Omega-3 (14g/100g), har et rikt innhold av fiber (17g/100g), er en ypperlig kilde til proteiner (12g/100g), og har i tillegg et stort innhold av forskjellige vitaminer og mineraler. Med 1-2 brødskiver holder du energien oppe, over lang tid. Brødene er vitenskapelig utviklet og er laget med fokus på helse og miljø. Produktene er økologisk sertifiserte og veganske.

SERVERINGSTIPS:
Bruk brødristeren før servering for å få best smaksopplevelse. Man får og fantastiske resultater av å steke skivene i panna med smør eller olje.

Linfrø inneholder naturlig blåsyre, men dette er ikke noe å være bekymret over, da produsenten Linbakst har utviklet en unik prosess som reduserer blåsyrenivåene i brødene med 97% og da kan man helt trygt spise hele 3 brød om dagen. Les mer om helsefordelene og se lab-resultatene her.

OBS: dette brødet har kortere holdbarhet enn våre andre brød. Sjekk derfor oppgitt best før-dato på produktsiden under kjøpsknappen. Brødet kan imidlertid fryses for ubegrenset holdbarhet, også i oppskjært tilstand. 

NæringsinnholdPer 100 gram
Energi (kcal)326
Fett (g)27
hvorav mettet (g)2.0
Karbohydrater (g)1.0
hvorav sukkerarter (g)1.0
Fiber (g)17.0
Protein (g)12.0
Salt (g)1.0

Ferdigstekt brød pakket i beskyttet atmosfære. Ingredienser: økologiske gylne linfrø (59%), vann, havsalt, surhetsregulerende middel (økologisk eplesidereddik), hevelsesmiddel (Natron) antioksidanter: rosmarinekstrakt og Vitamin C.

Oppbevares i romtemperatur uten direkte sollys. Etter åpning bør lagres i lukket beholder/pose og kjølt i maks 10 dager. Best før-dato uåpnet pakke: se egen merking. Brødet kan fryses for nærmest ubegrenset holdbarhet!.

SKU: nhg-d263-edcd-9d63 EAN: 7090077770817