Olimp Redweiler 480g

1 vurdering

inkl. mva.


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Ekspress: 1-2 dagers levering fra Oslo • Best før: november 13, 2018

RedWeiler er en hardcore prestasjonsøker fra Olimp Sport Nutriton som gir deg energi, fokus og bedre utholdenhet og eksplosivitet!

  • Energi
  • Fokus
  • Pump
  • Utholdenhet
  • Eksplosivitet

RedWeilers Pump-formel kalles Armageddon og inneholder citrullin og arginin, to viktige ingredienser som bidrar til en økt NO-konsentrasjon (nitrogenoksid). Med en forhøyet konsentrasjon av nitrogenoksid i kroppen utvider blodårene seg, og dermed blir blodsirkulasjonen forbedret og en følelse av pump skapes! Ingrediensen natriumsitrat tilsettes for å bidra til en god mineralbalanse og øke kroppens evne til å absorbere væske, med mer væske i musklene orker du å trene hardere og lengre!

I matrisen Beserkers Performance Blend finner du en synergistisk blanding av ingredienser som forbedrer styrken din og den eksplosive prestasjonen. Inneholder substrat for produksjonen av ATP som er et cellulært drivstoff. En høy ATP-syntese forsterker effekten av andre viktige ingredienser som kreatin og beta-alanin.

Det hele avsluttes med Red FURY Matrix som stimulerer fokuset ditt og gir deg energi til å bokstavelig talt knuse selv de tøffeste treningsøktene!

Anbefalt dosering: Bland 0,5 måleskje (1,5 g) med 200 ml vann og drikk 30 minutter før trening. Ikke overskrid anbefalt dose per 24-timers periode.

NæringsinnholdPer porsjon (6 gram)
Arginin alfaketoglutarat (mg)1100
Citrulin malate (mg)750
Natriumsitrat (mg)500
Vitamin B6 (mg)0,93
Beta-alanin (mg)2,8
Kreatin monohydrat (mg)750
Kreatin malat (mg)0,91
Kalsiumfosfat (mg)323
Niacin (mg)16
Vitamin B1 (mg)0,92
L-tyrosin (mg)150
Koffein (mg)100
Cayenneekstrakt (mg)7
Pepperekstrakt (mg)3

 

SKU: I/A EAN: I/A SKU2: I/A