Opplysning Nå!

140 kr rabatt

499 kr 359 kr inkl. mva.


GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRE
I samarbeid med HeltHjem sørger vi for gratis hjemlevering

Kun 1 på lager

Ekspress: 1-2 dagers levering fra OsloSom forfatter av flere bestselgende populærvitenskapelige bøker, blir Pinker ofte omtalt som en «av verdens mest prominente intellektuelle i dag». Dette er boken Bill Gates omtaler som sin favorittbok.

Hvis du følger med på nyhetene, virker det ikke som det går så bra med det 21. århundret. Fra 9/11 til finanskrise, borgerkrig i Syria, Ebola-virus, økende ulikhet, raseuro og skitne valgkamper – verden ser ut til å synke ned i kaos og hat. Men, som Steven Pinker fremlegger i sin nye bok: Alle parametere over menneskers liv peker oppover. Vi lever lenger, har bedre helse, er tryggere og rikere – og det gjelder hele verden, ikke bare Vesten.

I «Opplysning nå» viser Pinker hvordan menneskelig fremskritt inngår i et samlet verdisystem som de fleste av oss forholder oss til, uten å være klar over det: Opplysningstidens verdier er fundamentet for alle våre moderne institusjoner. Og det er disse verdiene – troen på fornuften og vitenskapen – som må løse problemene vi står overfor, også i moderne tid.

Steven Pinker er professor i psykologi ved Harvard University.

Med forord av Harald Eia

Forfatter: Steven Pinker
Oversetter: Gunnar Nyquist
Utgivelsesår: 2019
608 sider
1. utgave
Bokmål

EAN: 9788205519190