Optimize Sports Nutrition Whey Protein Jelena Meacham

80 kr rabatt
(2)

479 kr


Kun 6 på lager


  • Best før: 11. oktober 2024

Whey protein med en fantastisk fyldig tekstur og hele 26 gram protein per porsjon!

Kvalitetsprotein som smaker utrolig godt og er en av de bedre produktene på markedet. Whey protein som er produsert av svenske Optimize Sports Nutrition (OSN), sistnevntes produkter er kjent for sin gode kvalitet og smak. 

Du får veldig mye proteiner per porsjon, hele 26 gram, til denne prisen, er det svært gunstig. Du kan nesten si at det er "luksusvare" til ordinær pris.

De fleste proteinpulver som selges i Norge har opprinnelse i Asia, grunnet billig produksjon, men denne er produsert i Sverige med alle de reglene som følger med produksjonsfasen. Derfor bør du gå for OSNs Whey, siden du får kvalitetsvare med veldig god ratio av protein i forhold til porsjonen. 

Også rik på naturlige BCAA-er og er veldig bra proteinpulver for proteinsyntesen, som kommer i effekt etter inntak av ca. mellom 18 til 25 gram protein, mens denne er på hele 26 gram per porsjon og 80 gram protein per 100 gram vare. Som gjør dette raskt fordøyelige proteinpulveret helt overlegen! 

Proteinpulver som laget i samarbeid med influenser og sportsrådgiver, Jelena Meacham. Se nedenfor for hennes syn på produktet. 

Egenskaper: 

  • 26 gram protein per porsjon
  • Rik på BCAA
  • Laget i Sverige
  • 30 porsjoner
  • Hjelper på proteinsyntesen og bygging av muskelmasse

Proteinpulver som laget i samarbeid med influenser og sportsrådgiver, Jelena Meacham

”Det här proteinpulvret med smak av hallon och vanilj har jag tagit fram tillsammans med Optimize Nutrition! Att produkterna tillverkas i Sverige är viktigt för mig, även att proteinpulvret håller hög kvalité och att smaken är god. Jag älskar den här somriga smaken av hallon/vanilj, något som gör pulvret extra gott är bitarna av hallon. ”

Jelena Meacham, lisensiert sportsrådgiver

Myseproteinkonsentrat av høy kvalitet fra svenske melkekyr, naturlig rikt på BCAA. Drikk som snacks eller rett etter trening for raskere restitusjon og muskelbygging.

Dosering: Bland 33 g pulver med 3 dl vann eller melk.

Smaker: Sjokolade, Jordbær, Kokosbolle, Bringebær/Vanilje.

Vekt: 1000 gr/ 1 kg.