Outdoor & Essentials

Aspen Pro Pants M Black

299 kr rabatt
(3)

150 kr


Black

40% PÅ BUMPRO

–> Sjekk tilbudene her <–


Bruk rabattkoden «BUMPRO»

*gjelder ikke Outlet

Modellen er 192cm og bruker størrelse M

Nullstill

Passform
Benlengde: Lang
Livhøyde: Midt midje
Passform: Regular
Produktdetaljer
Konsept: Weekend Hike
Farge
Farge: Svart
Mønster: Solid
Materiale
Materialfunksjon: Beltespenne, DWR -behandling, Glidelås lomme, Justerbar benåpning, Lomme, Stretch, Ventilasjonsglidelås

Turbukse som er laget for tur ute i skog og mark. Denne buksen er pustende, hurtigtørkende og slitesterk. Med spesialtilpassede knær for ekstra bevegelighet og et ekstra lag for beskyttelse. Samtidig finner man et dobbelt lag med materiale for ekstra beskyttelse nederst på innsiden av leggen. Elastisk innsydd bånd på baksiden av livet. To sidelommer, og to store lommer med glidelås på lårene, med en lomme med glidelås bak på høyre side. Det finnes også ventilasjonsglidelås på ytterste side av lårene, her finner man også nettingfôr/meshpaneler for ekstra komfort og ventilasjon. Buksene er behagelig å bruke i kjølig vær og når det er litt varmere ute, en god turbukse som passer til de norske værforholdene. 

Aspen Pro Pants har støvelkroker, det bør nevnes at buksene kan også vokses med klesvoks om du ønsker ekstra beskyttelse mot vann og smuss.

Funksjoner:

  • Pustende, hurtigtørkende og slitesterk bukse
  • Tilpassede knær for bevegelighet og ekstra beskyttende lag 
  • Dobbelt lag med materiale på innsiden av leggen
  • Mange lommer
  • Ventilasjonsglidelås
  • Nettigfôr og meshpaneler
  • Passer til kjølig og varmere værforhold
  • 65% polyester og 35% bomull

Følg vaskeinstruksene på plagget.

Weekend Hike er kategorien for mennesker som drar på overnattingstur i naturen i helgene, det perfekte valg innen friluftsklær og tilbehør for barn, dame og herre. Moderne kvalitetsplagg som er stilsikre og er designet for å kunne brukes i den norske naturen. Utstyr, turbukser, tursko, luer og capser, t-skjorter, stilongs og gensere - det meste av det en friluftsentusiast vil ha bruk for.

SKU: OE-11059 EAN: I/A SKU2: I/A