Outdoor & Essentials

Tundra Black

2300+ solgte
(62)


Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.


Passform
Passform: Regular
Farge
Farge: Svart
Mønster: Solid

Tundra fra Outdoor & Essentials! 

Se frem til ny eventyr på fjellet eller i skogen med de nye skoene fra Outdoor & Essentials! Tundra er designet for å tål bruk i tøft terreng, samtidig som man opprettholder mobilieten. Skoene kan like gjerne brukes til å gå, som å løpe i, med en slitesterk såle og god støtte rundt helen. Skoene har en vanntett membran kalt, HydroGuard.

HydroGuard er et membran laget av polyuretan som er vanntett og svært tøyelig, som gjør det særlig godt egnet for bruk i fottøy og klær. Membranet er dekket av milliarder av mikroskopiske porer, noe som gir laminatet dets unike vanntette og pustende egenskaper. Vanndråper er for store til å passere gjennom membranet, og holder deg tørr, mens porene har den perfekte størrelsen til å la små vanndampmolekyler (svette og kroppsfuktighet) slippe ut i stedet for å bygge seg opp inne i støvelen.

Egenskaper:

  • Såle av slitesterk gummi
  • God støtte i helen
  • HydroGuard

Running - alt innen løpeklær for både barn, dame og herre. Vi har mange alternativer innen løpebekledning - alt fra kompresjonsklær, løpetights, løpeshorts, vindtette løpejakker, løpesko, vindtette løpevester. Løpeklær med reflekterende deler finner du også i denne kategorien. Vi er trygge på at vårt utvalg vil møte dine behov - løpeklær som passer til alle de norske værforholdene, så lenge du har tenkt å løpe, har vi deg dekket.

SKU: OE-06479-1 EAN: I/A SKU2: I/A

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.